Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moze to głupie ale....

Czym się kierujecie w wyborze partnera?

Polecane posty

Gość Ołmajgad
To już wiemy, dlaczego Jareczek jest sam, skoro kobiety lecą tylko na kasę i wygląd. :D

Gość Elka mirabelka
dziewczyny,ale przeciez jaro ma po czesci racje,wiadomo ze w dzisiejszych czasach najbardziej liczy sie moneta,jaka by chciala goludupca? no rzadna

Gość ja lecę
na wygląd pieniądze samochód dom ....chyba tyle:o inteligencja zbędna,inteligentny mężczyzna to tylko problem:o

Gość ja lecę
przecież nie jesteś inteligentny:o niestety nie masz też kasy samochodu ani domu:o wygląd nawet niezły tylko fiutek malutki:o

Gość Jarka zadna nie chce
nawet materialistka i szmata wiec siedzi burak na babskim forum i wylewa swoje zale

Gość ja lecę
i co masz z tej swojej inteligencji?:o nic

Gość To spier.. z forum dla kobiet

Gość ja lecę
ja cię nawet rozumiem-w pracy masz tyle wyzwań intelektualnych że na potem już sił nie wystarcza:o

Gość Oliwa z Olivy.
Kasa też jest ważna... 🖐️

Gość ja lecę
tępa strzała-nawet ładnie:o

Gość jarku czemu zaczales
przeklinać? kiedyś taki fajny z ciebie chlopak byl, co za mizeria zostala

Gość ja lecę
tempa szczało byłoby lepiej:(

Gość ciekawska_niunia
Przede wszystkim musi mieć szacunek do kobiet, trochę inteligencji i żeby mozna było z nim o czym porozmawiać. Taki, żeby można było się z nim śmiać i płakać. Chaciałabym się czuć przy moim słoneczku bezpiecznie, a zarazem czuć, że jestem mu potrzebna i że mu zależy na mnie. I to musi być noramalny facet nie jakiś szpaner, narcyz, pseudo pedałek albu pustak, który myśli, że może mieć każdą panienkę...... Wygląd?!? - owszem w jakiś sposób musi mi się podobać!Trudno dawać namiętne buziaki komuś kto Cię nie pociąga heh:P:O Musi mieć dobre serduszko, żebym wiedziała, że będzie kochał mnie i nasze dzieci. A kasa?!? cóż materialistka powie, że jest najważniejsza a ja powiem, że nie sztuką jest pieniądz tylko zaradność i odwaga by go zarobić. NIe potrzebuje sponsora tylko partnera;]

Gość ja lecę
nie chce mi sie tego czytać za długie:o

Ja lubie jak ma taki typowo meski wyglad, poza tym mam manie patrzenia na dlonie (facet moze byc cudo, jak ma poobgryzane lub brudne paznokcie odpycha mnie). Z charakteru to mnie pociaga jak facet ma poczucie humoru, jest naturalny i w miare pewny siebie. nie lubie romantycznych tekscikow.

Gość ja lecę
a ja lubię zgrabne męskie pośladki w obcisłych spodniach:)

Gość ciekawska_niunia
wiesz co jarku mylisz się i to bardzo........ prawda jest taka, że ludzie się dobierają pod względem materialnym. facet, który czegoś się dorobił nie powinien mieć dziweczyny, która żeruje na jego forsie a sama ma małe ambicje np. na podjęcie jakiejkolwiek pracy a żadna szanująca się dziewczyna nie będzie się zadawała z patentowanym leniem. tu mam na myśli partnerstwo .

Gość gardze lebrami
"nie sztuką jest pieniądz tylko zaradność i odwaga by go zarobić. NIe potrzebuje sponsora tylko partnera;]" kuuuźźźwaaaa jesteście genialne :D nie interesują mnie pieniądze ale facet ma być zaradny i dobrze zarabiać, buuaaahaahahahahahaha :D ************************************************** bo facet musi byc zaradny :o gardze obibokami :o co w tym dziwnego? masz z tym jakis problem? ps fajny temat http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3761955&start=0 :classic_cool:

laseczki daje se siana z gownem sie nie rozmawia. :) :P ale jareczek jest dowodem czy tez przykladem, ze w naszym spoleczenstwie poszerza sie infantylizm :)

Gość yteryta
u mnie to tak 1. musimy pasowac na poziomie duchowym, emocjonalnym 2.koles powinien byc zadbany - nie mowie o solarce itp tylko wmiare podstawowy pakiet lazienkowy .Nie toleruje brudasow z tlustymi wlosami, smierdzieli 3.dobrze zeby mial to cos co spowoduje ze bedzie mnie krecil 4.dobrze zeby mial psychike normalna, ot taki zrownowazony czlowiek ze sklonnoscia do szalenstw( bo to sie nie wyklucza), abymmogla o nim powiedziec "dobry czlowiek"