Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maalłaa021

Jak zażywać tabletki antykoncepcyjne ?

Polecane posty

a co do spóźnienia z tabletką...Można się spóźnić do 12 godzin, wtedy antykoncepcja jest zachowana. 2 godz spóźnienia to tak naprawdę nic. Mi nie raz zdarzało się wziąć tabletkę później, jakieś 2-4godz. Jeśli brałaś wcześniej o 21, a jednego dnia o 23. To następne tabletki bierz nadal o 23. Ten jeden dzień różnicy nie ma żadnego wpływu i nie musisz zmieniać godziny zażywania na 23. Czy ginekolog zalecił Tobie badanie krwi? ALAT, ASPAT, fibrynogen itp.?

Gość proszeprosze
kamień z serca! strasznie dziękuję bo popadałam w panikę powoli. miałam badania krwi, ale szczerze mowiac nie pamietam co i jak. Wiem tylko, że ginekolog b ył aż zaskoczony jak bardzo jestem zdrowa, począwszy od cytologii i usg, skończywszy właśnie na badaniach krwi (myślę, że to przez 7 letni wegetarianizm :D) dziękuję jeszcze raz za pomoc

Nie ma za co :) kiedyś też się o to martwiłam, więc czemu nie miałam pomóc. To dobrze, że miałaś badania krwi bo to bardzo ważne przy braniu tabletek. Ważne są badania wątroby i na krzepliwość krwi. Pozdrawiam :)

Gość gość
Bardzo proszę o pomoc, chciałam zażywać tabletkę o 17 a przyjęłam swoja pierwsza wczoraj około 18.20-40 ( nie pamiętam dokładnie) dzisiaj wezmę o 18.30 ale chciałabym od jutra zacząć przyjmować o 17 dzwoniłam do gabinetu gdzi ebyłam na konsultacji ale nie mozna porozmawiac z ginekologiem a wizyta kosztuje prawie 200 zl za jedno pytanie to trochę dużo a ja mam teraz ważniejsze wydatki, telefonicznie tez nie znalazlam zadnej wiarygodnej pomocy telefonicznej.