Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość __dawid___

Jak ją ośmielić???

Polecane posty

Gość __dawid___

mam mały problem zmoją dziewczyną:( chodzi o to, żejest bardzo wstydliwa w łóżku...pieszczoty moga być tylko w bieliznie, nie pozwala żebym ją rozebrał:( chociażjest naprawde piękna i wiele razy to powtarzałem...niemoge też piesciec jej oralnie bo teżsie tego wstydzi..nie wiemjuzco zrobić:( ja uwilbiam jej ciało i chce dać jej tąprzyjemnosc, tylko nie wiemjakją ośmielić?????

Gość mi ząb mądrości
nasrej jej na klate, moze pomoze. musi pomóc🖐️

Gość __dawid___
up

Gość __dawid___
no jasne....super rada...:(

Gość __dawid___
nie umiałbym jej wykorzystać, zależy mi na niej i chce zrobić tak żeby jej było dobrze...tylko naprawde nie wiem już jak:( próbuje jąrozebrac, majtki sciągnąć...ale "nie nie, bo sie wstydze" i sie zakrywa cała..:(

Gość __dawid___
jarek: bez komentarza... taśma: raczej jest gotowa, ona lubi jak ją pieszcze, tylko zawsze ma byc jakoś po ciemku i bardzo bardzo delikatnie i najlepiej w ubraniu:( ja bym chciał żeby było czasami troche ostrzej, albo żeby była bardziej otwarta na przyjemność i miała wiecej śmiałości w te klocki...alkohol raczej odpada bo ona nielubi pić:(

Gość __dawid___
jarek: jak nie masz nic na temat do powiedzenia to może spier*alaj stąd ciekawe jak ty bys zrobił na moim miejscu cwaniaczku

Gość cranbiii
a ile jesteście razem?na jarka nie zwracaj uwagi to onanista podglądacz,jak sra babie na klatę to może poczytać i prawusią podziałać

Gość pudlo
zrobilby to co napisał chyba nie ? :O kłopoty z tekstem pisanym ? to po chooj sie tu o cokolwiek pytasz ceepo ? :O dalej pytaj sie jak sie dobrac do twojej laski na forum, przyprowadz ja gdzies w realu to ci koorwa pokazemy jak ro zrobic

Gość cranbiii
spadaj onanisto

Gość trzeci stopień drabiny
Ja tez miałam taki problem ale sie przełamałam... zaproponuj jej wspólny prysznic ale w majteczkach :P tylko bez stanika :) umyj ja i później stopniowo probuj posuwać sie o krok dalej ale nie na sile bo nic z tego nie wyjdzie ;) moze sie osmieli bardziej :)

Gość gość
daj mi jej nr ... odwale za ciebie robote jak sam nie potrafisz ;)