Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Uczuciowa 25

czy w ten sposob uda mi sie zajsc w ciaze-to nie prowokacja,poradzcie......

Polecane posty

Gość Uczuciowa 25

nawet mi glupio to pisac,ale juz nie wiemy z kim o tym pogadac.....mam 25 lat,od pol roku staramy sie z mezem o dziecko.zawsze zabezpieczalismy sie prezerwatywami,potem coraz czesciej bez.moj maz zawsze mial taki odruch ze zanim doszedl to wychodzil ze mnie i wytrysk mial "na zewnatrz",czyli nie we mnie.no i od pol roku staramy sie o te dziecko jednak moj maz ma problem,ten odruch ciagle mu pozostal,to jest silniejsze od niego,jak juz do wytrysku dochodzi to on wychodzi ze mnie.....widze ze z tego powodu jest coraz bardziej znerwicowany,tak bardzo chce zeby bylo dobrze a tak sie dzieje......i nawet nie wie z kim o tym porozmawiac bo to dla niego problem.....i pare dni te,u powiedzial mi,ze skoro jest jak jest to moze jesli po raz kolejny dojdzie do takiej sytuacji to po jego wytrysku on wprowadzi sperme we mnie palcami ......bo tak bardzo chcemy dziecko....nie wiem co o tym myslec wszystkim.....bardzo sie kochamy......tylko ta cala sytuacja zaczyna byc coraz bardziej stresujaca......

wiesz co,ja mysle ze moze powinniscie wykorzystac to co powiedzial twoj maz.....skoro bardzo pragniecie dziecka....ale tego problemu jaki macie nie powinniscie zostawaic i tez powinniscie probowac go rozwiazac....ale zycze wam powodzenia zebyscie mieli dziecko.....

wlasciwie wasza sytuacja jest podobna do tych,gdy para chce miec dzieci a nie moze z jakiegos powodu,wiec moze nie wazne w jaki sposob,skoro sie kochacie to robcie tak zeby bylo dobrze :)

Gość głupia odpowiedź nr 7
Poproście o pomoc sąsiada :P .

Gość audiox
może spróbujcie się kochać w pozycji "na jeźdźca", wtedy nie będzie miał możliwości "wyskoczenia" :) Powodzenia ;)

Gość bbbbbbbbbbbbbbb
audiox, popieram:D