Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość By K.G.

kolor włosów- kawa z mlekiem!

Polecane posty

Gość By K.G.

cześć! mam ciemno brązowe włosy, a chciałabym uzyskać taki kolor jak pani na tym drugim zdjęciu: http://www.polki.pl/uroda_wlosy_artykul,8061251.html?print=1 caffe latte. domyslam sie, ze fryzjer bedzie musial uzyc rozjasniacza z utleniaczem i amoniakiem.. czy to bardzo niszczy wlosy? troche sie o nie boje.

Gość luciana*
strasznie mi się podoba taki kolor włosów, sama bym sobie taki zrobila, ale nie wiem czy mi pasuje! musze sie wybrac do fryzjera. wydaje mi sie, ze jezeli masz zdrowe wlosy to nie zniszczysz ich az tak bardzo, jezeli wybierzesz sie do profesjonalisty. wiem, ze w salonach loreala maja takie rozjasniacze bardzo lagodne. sprobuj! moge sie zapytac jak wygladasz? tzn. chce wiedziec jaki kolor oczu itp, bo moze masz podobny typ urody do mnie i skoro tobie bedzie ten kolor pasowal to i mi. :P

Gość By K.G.
hehe, dzieki. :) no wiec mam brązowe włosy, takie ani ciemne ani jasne, posredni braz. :) szaro-niebieskie oczy i dosc szybko sie opalam na złoto. chce sie przefarbowac na taki kolor, bo wydaje mi sie, ze przy takim mleczno-kawowym kolorku moje odrosty beda malo widoczne, a chce wrocic do naturalnego koloru. tez slyszalam ,ze w salonie loreala maja delikatny rozjasniacz i dobre farby bez amoniaku, a akurat mam niedaleko do salonu loreala , wiec jutro sie tam wybiore. :)