Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamonnna

wczasy nad morzem na wzór Miedzyzdroi i Ustki

Polecane posty

Gość mamonnna

jak co roku chcemy wybrac sie z dzieckiem nad morze Polskie,mieszkamy w małej miejscowosci pod Wrocławiem,jestesmy młodzi wiec nie chcemy jechac do spokojnego miejsca bo to mamy na codzień.W Ustce bylismy już 4 razy ,w Międzyzdrojach 2,oba miejsca bardzo nam sie podobaja,ale chcielibysmy pojechac jednak gdzies indziej,zobaczyc cos nowego.Dlatego pisze tu z nadzieja ze ktos mi bedzie umiał wskazac rownie interesujaca miejscowosc,taka w ktorej po zejsciu z plazy jest co robic.W tych miejscowosciach ktore wymieniłam sa długie deptaki na ktorych nie da sie nudzic:)do tego mola no ogolnie dla nas super.Ale nie chodzi mi tez o miejscowosc typu Gdansk bo to jak Wrocław tylko z morzem Prosze o Wasze sprawdzone pomysły:) dzieki

Gość mamonnna
no ok dzieki ale moze cos wiecej?:)

Gość --ppop
e tam ja bym nie zamienila miedzyzdrojow na nic:)

Gość santasamanta
MiedzyzdrojOW a nie MiedzyzdrOI...tak na marginesie..:)

Gość fsdfsdfsd
Mielno, Łeba

Gość tez jestem zaciekawiony

Gość urlopowiczka 2008
miedzyzdroje to juz nie to co 14 lat temu---tam teraz nic nie ma oprocz zjazdu gwiazd i duzych cen pod niemieckich turystow pracowalam tam 3 lata z rzedu na wakacjach i kiedys bylo gdzie sie bawic a traz nic ciekawego , wszystko stare, niczym nie przyciagaja turystow polecam rewal tam przynajmniej sa super restauracjie i bary karaoke itd

Gość mamonnna
no z cenami sie nie zgodze tez mnie tym nastraszyła znajoma gdy jechałam tam pierwszy raz ale to bzdura,ceny są jak w kazdej innej miejscowosci turystycznej czym blizej morza tym drozej

Gość urlopowiczka 2008
no jestem ciekawa ile placilas za hotel , bo ja 150 zl od osoby za noc i baba jeszcze wziela wiecej niz n atelefonie uzgodnilismy to ja w chorwacji za te pieniadze mam domek i pogode gwarantowana , a nie plus 23 stopnie i woda 15 stopni i dzeszcz na przemian

Gość Polecam Darłówko
Darłówko - nadmorska dzielnica Darłowa, to ciekawe miejsce na weekend i urlop. Latem można korzystać z wszelkich atrakcji, typowych dla nadmorskiej miejscowości, po sezonie natomiast, można spokojnie wypocząć w ciszy np. podczas długich spacerów brzegiem plaży. Atutem miejscowości jest port i organizowane w nim rejsy wycieczkowe i wędkarskie oraz aquapark z podgrzewaną, naturalną wodą morską! W Darłowie można zwiedzać zabytkowe budowle m.in. Zamek Książąt Pomorskich. Na nocleg można zatrzymać się w "Jaskółce", która znajduje się blisko plaży i oferuje pokoje z łazienkami i apartamenty (z TV, internetem i parkingiem). W obiekcie znajduje się ogólnodostępna kuchenka i lodówka. 76-153 Darłówko Ul. Wczasowa 2 Tel. 094 314 54 99 Tel. kom. 0 512 326 094 jaskolka.darlowo@wp.pl< /a> www: wczasydarlowko.pl.tl