Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdruzgotana girl

niezla sciema

Polecane posty

Gość zdruzgotana girl

kurde, ale jestem wkurzona, jestem od poltora roku z chlopakiem, wczoraj bylismy na imprezie u jego znajmoych, ogolnie zajebiaszczo bylo, troche wypilismy, no ja troche mniej bo dzis wracalam samochodem i mysle ze on jeszcze nie wytrzezwial, ale to swoja droga.... on mi rano powiedzial ze gadal na imprezie z jakims tam typem, ze dla niego u dziewczyny nie liczy sie uroda(?) tylko ze jest madra, i takie tam,,,,, ja pierdziel do czego to bylo??? bo ja zrozumialm to ze ja jestem brzydka ale madra:O on mi zawsze powtarza ze jestem ajpiekniejsza, ze mnie kocha i takie tam... i sama si enie uwazam za jakas brzydule, moze troche niska jestem tylko :( mam dola na maxa przeziego, oczywiscie pyta mnie o co mi chodzi, czego mam zly humor, i przeciez nie powiem mu ze to dlatego co mi rano powiedzial..... nie wiem co myslec

Gość aaaaaaaaaaaaaaaawwww
normalnie druzgocące naprawdę...Jeszcze nie skoczyłaś z mostu z żalu?? nie masz kurwa większych problemów w życiu??

Gość ogarnij sie kobieto
jakby powiedzial , że liczy sie tylko ladna buzia i zgrabny tylek a w glowie może być siano to też byś miala problem puknij sie w glowe

Gość zetazeta
To powinnas sie cieszyc że kumpel Twojego chłopa preferuje na 1 planie zawartosc głowy u kobiet a nie wyglad...choć i tak do konca w to nie wierzę,mezczyzni to wzrokowcy i zawsze na 1 rzut oceniaja urode kobiety.... powinnas sie cieszyć a nie smucic-wez przestań...

Gość wiosnaPrzyjdzieItak
a może on powiedział to w sensie: nie rozumiem kolegi bo dla mnie uroda jest ważna?

Nie szukaj podtekstów w komunikacji z chłopakiem. Oni nie myślą tak jak my. Jeżeli powiedział, ze kumpel tak mówił, to znaczy, ze kumpel tak mówqił, a nie, ze on uważa, że jesteś mądra, ale brzydka. Męzczyźni raczej nie używają \"drugiego dna\" tak jak my, więc się go nie doszukuj. On Ci normalnie opowiedział rozmowę nie mającą nic wspólnego z Tobą.

Gość zdruzgotana girl
ostatani koment----> wypilam jedynie drinka, okolo 20.00, a kierowalam ok 9.00 nastepneg dnia, czyli kurwa pijana nie bylam, ale jak uwazasz:P ciezko uzyskac od was obiektywne i madre rady... dzekuje Perle za madra wypowiedz:) moze faktycznie troche za duzo o tym mysle i wyobrazam sobie niewiadmo co.... jakis zly dzien mam