Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tulipan w wazoniku

Jasnowlosa kobieta w egipcie- cud?????

Polecane posty

Gość tulipan w wazoniku

kolezanka wrocilia wlasnie z egiptu i byla zachwyona ale bardziej niz samym egiptem.................. to facetami ktorych tam poznala. podobno Polki obskakuja na kazdym kroku, prawia komplementy, i z tego o mowila to sa w ogole naj. Przez dwa tygodnie czula sie jak bogini bo podobno miala u swego boku jakiegos super boya;) ach troche jej tego zazdroscilam i sluchalam z otwarta buzia tylko teraz zastanawiam sie czy mowila prawde? czy faktycznie tak jest ze kobiety jasnowlose w egipcie sa uwazane za jakies cudo????

Gość sssssssss
wielka mi nowość we wszystkich takich krajach dziewczyny jasnowłose są oblegane przez tamtejszych mezczyzn czasem nawet kaszaloty, byleby mialy jasna skore i włosy

Gość tulipan w wazoniku
ale dlaczego tak jest, kto mi to wytlumaczy??? jakie znaczenie ma tutaj kolor wlosow? kurde chyba jestem zacofana

Gość wsssssssssss
??? skoro na co dzien wszedzie dookola ciemnoskore czarnowlose kobiety, wszystkie do siebie podobne to oczywiste ze blondynka zrobi furore??

Gość no przecież Polki
też sikają za śniadymi brunetami o głębokich, czarnych oczach. Ale na wyjaśnienie nie mam pomysłu.

Gość asssssssssssss
dla mnie to minus takich wyjazdow, nie jestem specjalnie ladna ale jestem w miare zgrabna blondynka, to im wystarczy. bylam w tunezji, hiszpanii, grecji i na krecie i nie dalo sie isc miastem bo z kazdej strony gwizdy i okrzyki. nie daj Boze spojrz w oczy takiemu facetowi a on juz traktuje to jako zachete i przybiega z gadka :/ np w tunezji na ulicach np na targach bylo 90% facetow, normalnie koszmar.

Gość tulipan w wazoniku
heh ja wlasnie dlatego nigdy nie odwaze sie jechac do tego kraju. chociaz nie jestem blondynka:) a na temat tamtejszych facetow mozna wiele poczytac i o ich klamstwach tez. Co zatem sklania Polki tych mezczyzn?

Jak byłam w Egipcie 2,5 roku temu miałam kręcone jasno rudo-brązowe włosy za ramiona. Jeden Arab chciał mnie kupić za ileś tam wielbłądów. :o Albo założyłam spódniczkę lekko za kolana i już zostałam od dziwek nawyzywana. A jeszcze inni wołali do mnie 'shakira'. :o To oczywiście nie w centrum większych miast, bo tam jako-tako kultura panuje.

Gość sssssssssssss
mnie tam nic nie skłania ;) za kazdym razem poznaje wielu facetow ( wlasnie takimi sposobami ) ale wszyscy leca wiadomo na co, czasem jakis jeden sie ostanie z ktorym mozna normalnie pogadac czy gdzies wyjsc.

Gość santasamanta
samce i tyle;)

Gość santasamanta
coto za facet ktory widzi we mnie tylko kolor wlosow.................

Gość no przecież Polki
chyba na kafe jest taki topik, że cudzoziemcy uwielbiają Polki bo uważają je za łatwe. Ale nie chce mi się szukać linka.

Gość georginia 24
i na dodatek pewnie chca przeleciec kazda polke...

hehe... ja byłam rok temu w Dani i było tam pełno arabów i turasów to wyszłam raz sama po coś do sklepu i też arab chciał mnie kupić za ileś wielblądów :O a mam włsoy jasne blond...

Gość plazowizka111
moja mama jak byla z tata to jakis arab chcial ja kupic za 4 wielblady:D

Gość brunetkowa
najlepiej jechac z wlasnym facetem:classic_cool:

taaaa... blondynki są tam \"w cenie\" . W maroku też, za moimi znajomymi łaził własnie w maroku jakiś kolo i koniecznie chciał od mojego kumpla kupić żonę :D szok, ze jeszcze są takie kultury :)

Gość tak tak niemozliwe
a tobie frajerze zal ze ciebie nawet polska dziwka nie chce buahahahaha:D

Gość studentkaaaaaaaaaaa
a jak jest w grecji??

taak naprawde jest sie czym podniecac araby jak nikt potrafia wciskac kity ze polki sa najladniejsze:o wydymaja spokojnie wiedzac ze ona za 2 tyg i tak odleci naprawde super genialne🖐️

Gość nasze dziewczyny poprostu
chodzą z gołymi ramionamii w ogole CHODZA po ulicach, często same. To w ich kulturze prowokacja, wiec z tego korzystają, ich kobiety nie wychodza same, a jesli juz, to zamotane od stop do glow, Tylko takie kobiety Arabowie szanuja, a biale uwazaja za dziwki. To tak np jak u nas po ulicy szla by baaaardzo wyzywajaco, skąpo ubrana i wymalowana kobieta - tez by ja faceci zaczepiali i uwazali za k.. A blond - wiedza,ze blondynki, to nie Arabki, wiec traktuja jak łatwy kąsek. Do tego faceci sa wyposzczeni, bo z ich kobietami nie idzie im łatwo. To sa bardzo tanie podrywy . Dziwie sie ,ze dziewczyny sie nabieraja na taka "miłosc i uwielbienie". Wystarczy pomyslec.

Gość gość
W Egipcie mówią że „Polki to najgłupsze i najbardziej szmatławe kobiety na Świecie”. Wstyd mi za nie, jak można szanować takie kobiety, przecież robią z Polski pośmiewisko i kraj szmat puszczając się co chwilę z czarnymi. Cały film dokumentalny jest na YouTube po wpisaniu: Egipt Egypt Sex w Egipcie HBO