Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sugar_girl

Ile jeść kcal by chudnąć 2kg tygodniowo?

Polecane posty

Gość sugar_girl

Musze zgubic ok 8kg i mam na to 1 miesiac. Czy komus sie udalo? ile powinnam jesc? 500-600kcal? Mam zamiar cwiczyc 30min dziennie.

Gość Uda sie
Ćwicz godzine i jedz 800 kal.

Gość bum bum bummm bziummm
najlepij nic nie jedz. na kij Ci to.

Gość xhfxujxf
do az mnie scielo- o jakich konsekwencjach piszesz, chodzi o cellutis czy cos gorszego?

az mnie scielo--------a co mniej wiece jadlas, podaj przyklad. Gratuluje takiego spadku! Mnie ucieszy nawet 6kg, ale 8 to marzenie! A jakie konsekwencje masz na mysli?

zawsze mnie smieszy jak laska 3 lata wpierdala a pozniej w miesiac chce 8 kg schudnac :D buahaha :D konsekwencje sa rozne: przytycie z nawiązką (jojo) rozstepy wypadanie wlosow balda cera oslabienie organizmu totez powodzenia zycze w diecie 🖐️ ps. zeby zdrowo schudnac trzeba stosowac diete 1000 kcal + godzina ruchu dziennie. i jesli nie poleci ci 8 kg tluszczu to polecisz w obwodach. bo wazne sa wymiary a nie waga pzdr

Gość Uda sie
Wiem z doświadczenia, niestety konsekwencje - wypadanie włosów, łamiace sie paznokcie i zbyt luźna skóra, która nie nadążała się kurczyć.

Gość az mnie scielo....
ja praktycznie nic nie jadlam. jezeli juz to owoce i warzywa... cellulitis o dziwo nie byl najgorszy.... ja w miesiac spadlam z 75 do 65 ale zoladek tak sie skurczyl i potem domaga; sie jedzenia ze pojawialy sie cholerne bole a powrot do w miare normalnego jedzienai tj obiad oczywscie mniejsza porcja to byla katogra wszystko roslo w buzi..... odchudzajac sie muisz rozlozyc to ja spokojna znormalizowana diete i przedewszytkim duza ilosc ruchu. nie pisze tego aby Cie odwiesc od tego pomysly wrecz przeciwewnie bardzo Ci kibicuje !!!🌼 a;e nie powielaj mouch bledow , co prawda teraz jestem zadowolan ale jak dopadaly mnie te bole a potem trrudnosci z normalnym jedzeniem bo przeciez zoladek sie skurczyl to bylo nieodpowiedzialne i moglo wpedzic w chorobe. Moja rada jedz duzo warzyw, pij wode zmniejsz wielkosc posilku ale jedz 5-6 razy dziennie male porcje do 18. i cwiocz a napewno zobaczysz efekty :)

organizm to nie kalkulator - nie ma czegos takiego jak \"zaprogramowane chudnięcie 2 kg tygodniowo\" w jednym tygodniu zejdziesz tyle w następnym tylko 0,5 bo sie organizm zbuntuje i będzie bronic. na trzeci tydzien zaczniesz miec wszystkiego dośc, zdołowana \"brakiem efektow\" i zaczniesz jeśc jak dzika. jeden kg to 7000 kcal, dwa to 1400 - tyle mniej musisz zjesc w ciagu tygodnia zeby TEORETYCZNIE SCHUDNĄC 2 KG - W PRAKTYCE TO JEST MALOPRAWDOPODOBNE.

Gość fat cat przestan pieprzyc
ja na 1000 kcal bez zbytniego wysiłku:2 razy w tygodniu spacerek schudłam 10 kg w ciągu miesiąca autorko:900-1000 kcal glownie z białka,jesli węglowodany to tylko rano:kromka chleba i spokojnie schudniesz i włosy nie beda wypadac,powodzenia

to chyba 100 kg wczesniej wazyłas, skoro 10 kg poszlo ci w miesiąc

Gość Fat Cat nie stoo tylko
ważylam 73 ,anorektyczko z krzywymi nogami:D

Gość lady MARIKA no nie
jestem taką tyką jak Ty ale 73kg przy 166 cm wzrostu.Nie wiem czemu komentujesz skoro ciebie zołzo to nie dotyczy?Hę? sama zaczynasz a potem lecisz na smietnik? załosna istoto:D

odzywam sie bo krytykujesz śliczna dziewczynę ze świetną figurą która schudła w rozsądny sposób i nie pociska ludziom kitu że można schudnąć 10 kg na diecie 1000 kcal. a sposób w jaki piszesz te swoje posty jest ponizej krytyki... nie potrafisz odzywać sie w kulturalny sposób?? mozna przeciez grzeczniej... ja się z Toba nie zgadzam ale nie widzę powodu żeby bluzgać na Ciebie jakimiś chamskimi określeniami.

Gość zauważ że to ona zaczęła
ile to mam wg niej wzrostu itp:D Fat Cat zaczęla się rzucac i wymądrzać ,krytykując innych:Dpoza tym ,na marginesie to tylko net ,a ona przezywa jak swinia okres:D:D pzdr🖐️:D

Gość zauważ że to ona zaczęła
nie musze wciskać kitu bo tyle schudłam,autorka prosiła o rady więc pomogłam.Twoje zdanie czy zdanie Fat po prostu mnie wali,pojęłas ,pani"mądralinska" ?:DNie tylko twoja dieta czy Fat jest ok,bożyszczami kafe nigdy nie bedziecie ,tu inne ikony górują:D

Gość ty wyzej tak się nie ciesz
bo jestes żałosna, masz wielkie kompelksy i stąd takie gadanie wyżywanie się na inncyh o tym świadczy i juz nie musisz się tłumaczyc, bo wszystko wiadomo :) no i oczywiscie twoj maksymalny wiek to 18 lat ( ale pewnie 16)

Gość ty wyzej tak się nie ciesz
to było do po prostu KAROLINA:głupia jestes:classic_cool:

Gość polecam 1000 kalorii
w necie pełno jadłospisow

Gość Polaczek
najważniejsze w tym wszystkim bieganie i rozlozenie posilkow a nie jakies 500 kcal pozdrawiam

Gość polaczek podaj jadłospis
albo przestan truć :D

Gość Polaczek
nie moge Ci podac konkretnego to zalezy od wielu czynnikow czyli zapotrzebowanie kaloryczne, aktywnosc fizyczna, przemiana materi moge jedynie ogolnie podac porodukty i tyle skoro uwazasz ze truje to wybacz:D ale masz pecha bo musisz to czytac :D popos na www.sfd.pl tam Ci uloza konkretna diete jak podasz te czynniki

Gość pleaseeeeee....Polaczku
Polaczku,podaj mi taki jadłospis i produkty ktore powinnam jadać,mam 160 cm wzrostu,waże 70 kg ,ogolnie mało się ruszam,czasem jeżdze na rowerze,siedzący tryb zycia

Gość pleaseeeeee....Polaczku
byłam tam kiedys i kazdy mowil co innego więc prosze Ciebie o pomoc ,chociaz wymien ile czego mam jesc,bialka? wegli ? i co jesc i jak kalorycznie