Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Napaleniecc

Jak zidentyfikować kobietę?

Polecane posty

Gość Napaleniecc

Gadam z pewną 32-latką, zresztą bardzo ładną i inteligentną. Wczoraj przegadaliśmy 5 godzin. Ma wyższe wykształcenie, dużo jeździ po Polsce z powodów służbowych, słucha muzyki ambitniejszej, z filmami to samo. Nie chce mi się wierzyć, że ktoś by się podszywał pod taką kobietę, ale mimo wszystko mam wątpliwości. Ona jest samotna i ma ochotę tylko na seks i mówi mi żebym się w niej nie zakochał, bo tego nie chce. Wiem, że w necie jest pełno oszustów... Jak ją sprawdzić zanim się wybiorę do niej na drugi koniec Polski?

Gość napaleniecc
Wiem, ale ja mam 20 lat. Spotkałem ją przypadkowo na czacie, sama zagadała ;) i to nie była taka bezpośrednia, prosta rozmowa. Po prostu gadaliśmy ze sobą, widać, że jest inteligentna, bo potrafiła w sposób niebanalny prowadzić rozmowę, czego się nie spotyka raczej na czacie ;) jako że ze mną gadała to się domyśliłem czego tam szuka. Ale nauczony doświadczeniem poprosiłem o jej maila, potem wysłała mi zdjęcie. Nie miała gg, ale założyła. No i sobie na gg gadaliśmy. W ogóle prawie wcale nie poruszamy tematów dotyczących seksu. Po prostu sobie gadamy na różne tematy, ona mówiła mi co robi, że sprząta dom, pomagała mi w nauce, bo okazało się, że studiujemy (tzn. ona studiowała) podobny kierunek co ja, więc mi trochę pomogła w przygotowani do sesji. Wiem tylko, że jest chętna na dłuższe spotkanie, ale zaznacza, że nie chce niczego stałego, że chce tylko dobrze spędzić czas. No i zaprasza mnie na poczatku wakacji do siebie... trochę daleko, bo ponad 8 godzin pociągiem, no ale...