Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem facetem1

jak ja zdobyc na nowo

Polecane posty

Gość jestem facetem1

mam inny problem a moze raczej zagwozdke, bylem z kobieta 2 lata takie i inne ololicznosci sprawiły ze rozstalismy sie i ona odeszła do innego, nie chce jej odzyskiwac bo to bez sensu , chce ja na nowo zdoby chce ja znów rozpalic tak ba bardziej zaczeło jej alezec na mnie niz na swoich fobiach ( niewiem czy to włąsciwe słowo)bo tylko w ten sposób zagwarantuje trwałość zwiazku. od czego powinienem zaczac i czego sie trzymac ?

Gość samotny84
mam identyczny problem z tym ze u mnie to trwalo 3 lata. tez prosze o jakies rady bo to sie już ciągnie i ciągnie :((

Gość laluna *****
jeżeli byliście 2 lata to anpewno było to coś poważnego hmm jeżeli chcesz ją zdobyć na nowo to pierwsze co zrób to porozmawiaj z nią o tym i powiedz jej to wszystko co czujesz

Gość jestem facetem1
narazie jest jej milczenie i izolacja oi i jest juz z kims

Gość samotny84
wydaje mi się ze nie ma dla nas ratunku trzeba się odizolować od tych kobiet i jakoś to ułożyć. Jeszcze nie potrafimy tego zrobić ale zyje myśla że kiedys bedzie mi na niej tak zależec jak na zeszłorocznym śniegu

Gość dzis kurczak w curry
ej samotny z takim mnastawieniem to ty rzeczywiscie nic nie wskórasz

Gość gość
Ja próbowałem wielu sposobów, niestety, w większosci na darmo. Dopiero urok miłosny ze strony http://magicznerytualy.pl pozwolił mi na prawdziwe zdobycie jej uczuć.

Gość gość
a co to były za " takie i inne ololicznosci "? bo wiesz, jak jesteś moczymordą, świrusem, zazdrośnikiem, nierobem, leniem, brudasem, manipulantem, damskim bokserem, plotuchem, dewiantem seksualnym...to nie dziwię się, że kobieta nie chce być z tobą.

Gość gość
co za LUJ wyciąga stare tematy?

Gość gość
Pamiętajcie, że spętania i czarna magia może być niebezpieczna, aby odzyskać chłopaka lepiej wybrać białą magię. Mnie udało się dzięki panu z http://magia-anielska.pl