Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mezczyzni kochaja zolzy

fitness, silownia Wrocław - Troche ruchu by mi sie prydało

Polecane posty

Gość d35t32rf2
ruchanko w szczytnickim za godzinkę 🖐️

Nic nie ślinię :o autorko, masz klub fitness na bsk na jackowskiego, przy grunwaldzie na bujwida. Oba bardzo fajne 🖐️

Mam nie mam poczucia rytmu i zawsze nienawidzilam cwiczen przy muzyce... Ale mysle ze aerobik czy jakies inne fitnes bylo by wskazane. Z drugiej strony na sillce nawet nie wiem co sie robi :( Masz pomysl co gdzie jak i za ile? mam 165 i 66kg :/ Chcialabym wzmocnic miesnie, zrobic brzuszek troszke schunac i byle mi sie nie zrobiy wieksze uda niz mam :(

Ja chodziłam i tu i tam na aerobic i na biskupinie na siłownie i mi się podobało, ale jak nie masz poczucia rytmu to nie wiem czy aerobic to dobry pomysł, będziesz się gubić, może lepiej siłownia i basen?

Pływać tez nie umiem :( :D Teraz na wf chodzilam na callanetics i mi sie podobalo :) Ale fitnesow jest masa roznego rodzaju.. Blekitnooka poradz cos bo widze ze obcykana jestes Takie niedyskretne pytanko, w jakim celu chodzilas?

Autorko droga, ja chodziłam bo lubię bardzo fitness, lepiej się czuje jak ćwiczę, ale teraz nie mam na to czasu :(

Gość zgubic zbedne kg