Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piękny20

Seks ze starszą o 12 lat.

Polecane posty

Gość Piękny20

Gadam z pewną 32-latką, zresztą bardzo ładną i inteligentną. Wczoraj przegadaliśmy 5 godzin. Ma wyższe wykształcenie, dużo jeździ po Polsce z powodów służbowych, słucha muzyki ambitniejszej, z filmami to samo. Nie chce mi się wierzyć, że ktoś by się podszywał pod taką kobietę, ale mimo wszystko mam wątpliwości. Ona jest samotna i ma ochotę tylko na seks i mówi mi żebym się w niej nie zakochał, bo tego nie chce. Wiem, że w necie jest pełno oszustów... Jak ją sprawdzić zanim się wybiorę do niej na drugi koniec Polski? Mam 20 lat. Spotkałem ją przypadkowo na czacie, sama zagadała i to nie była taka bezpośrednia, prosta rozmowa. Po prostu gadaliśmy ze sobą, widać, że jest inteligentna, bo potrafiła w sposób niebanalny prowadzić rozmowę, czego się nie spotyka raczej na czacie jako że ze mną gadała to się domyśliłem czego tam szuka. Ale nauczony doświadczeniem poprosiłem o jej maila, potem wysłała mi zdjęcie. Nie miała gg, ale założyła. No i sobie na gg gadaliśmy. W ogóle prawie wcale nie poruszamy tematów dotyczących seksu. Po prostu sobie gadamy na różne tematy, ona mówiła mi co robi, że sprząta dom, pomagała mi w nauce, bo okazało się, że studiujemy (tzn. ona studiowała) podobny kierunek co ja, więc mi trochę pomogła w przygotowani do sesji. Wiem tylko, że jest chętna na dłuższe spotkanie, ale zaznacza, że nie chce niczego stałego, że chce tylko dobrze spędzić czas. No i zaprasza mnie na poczatku wakacji do siebie... trochę daleko, bo ponad 8 godzin pociągiem, no ale...

Gość laluna *****
to teraz ty się zastanów czy też chcesz tylko przygody bo wiesz żebyś nie cierpił potem

Gość Piękny20
A co mi się może stać?

Gość laluna *****
możesz sie zakochac i co wtedy??

Gość ojojojojojoj
aleś napalony chłpoie... To już Twój drugi topic. Wyczuwam prawictwo :-D

Gość laluna *****
hm... jeżeli ona nie chce stałego zwiazku a tylko sexu to wiesz.......

Gość Piękny20
Nie zakocham się ;p Nie, po prostu chcę opinii ;p

Gość Piękny20
No ja też nie chcę stałego związku, nie ze starszą i to o tyle ; ) jestem rozsądny ;D

Gość laluna *****
taaa jasne nie zakochasz się Boże cemu wy tak myślicie..... yyy chcesz opinii ???????????????? moim zdaniem to dziwne ona chce się z tobą spotkac na miłe hwile to tak jakby zamówiła sobie kogoś na pare chwil a potem ASTA LA WISTA BABE...

Gość laluna *****
fajnie tylko wiem po sobie że chociaż nie chcesz się zakochac to czasami może być inaczej uważej chłopcze :)

Gość Piękny20
A co w tym złego? Ja sam nie chcę niczego poważnego, a mam ochotę na przygodę ze starszą ;p

Gość laluna *****
i czy za tą przygodą chcesz jechać aż przez pol Polski??????? hmm troche bezsensu

Gość Piękny20
Laluna, powiedz cos więcej o swoim przypadku :)

Gość zzz3x
na jakim chacie i na jakim dziale chatu sie poznaliscie ? pytam bo szukam "ambitnych" chatow :)

Gość Piękny20
Ale przecież będą wakacje! O to właśnie chodzi ;) Fajnie, bo mieszka nad morzem ;) co to jest te 8 godzin jazdy? Przynajmniej cos się dzieje, spędzam jakoś czas :)

Gość laluna *****
więc zostałam oszukana poznałam kolesia tez wirtualnie dostałam jego fotke rozmawialiśmy pisaliśmy czułam ze to dziwne bo naprawdę rozmawiało mi się z nim swietnie po pewnym czasie przyznał sie ze mnie kocha i co gorsze przyznał ze fotka którą mi przesłął była sprzed10 lat i ze nie chce mnie stracić i wogóle yyyy

Gość Piękny20
Eeee, czateria, ale on nie jest ambitny :D byłem w szoku, że taka kobieta może siedzieć na czacie :O Bo tam zazwyczaj zagadują małolaty z chęcia 'poklikania'.

Gość laluna *****
wiesz o jest duża róznica większa niż twoja ...nom będe wakacje masz racje fajowo ,,, nikt Ci nie powie co amsz zrobić zrobisz jak zechcesz

Gość Piękny20
Kochał? Przez neta? Ja taki niepoważny nie jestem ;) chciałem jakieś inne zdjęcie to napisała mi, żebym ich nie zbierał ;p

Gość laluna *****
powiem Ci że niektórzy sadaja przed kompem w nadzieji że kogos poznają i uwierz są tacy ludzie mój zwiazek tak się zaczął trwał 2 lata niestety:(:( wogóle to jest zycie bywa okrutne człowiek w rozpaczy chce na siłę kogoś znaleśc przy zcym sam się rani

Gość laluna *****
życzę miłej soboty i wakacji

Gość Piękny20
Nie, ja nie wiążę z tym żadnych nadziei, to ma byc po prostu przygoda i nowe doświadczenie, coś szalonego :) widzę, że kobieta jest rozsądna, nie jest wulgarna ani nic z tych rzeczy. Po prostu chcemy się spotkać, ale nie gadamy o głupotach, prowadzimy normalne rozmowy :) i musze powiedzieć, że jest wymagającym rozmówcą ;) Podnieca mnie ta myśl, że ona jest starsza, że mógłbym mieć stosunek ze starszą.

Gość Piękny20
Już idziesz? Ok ;) Nawzajem :)

Gość laluna *****
hmm no wiesz to już zalezy od Ciebie ale widz ze i tak bez miłości nie będzie tak fajnie ehh ... szalonyś paaaaaaaaaaaa

Gość Piękny20
Tylko, że właśnie nie wiem jak się upewnic, że ona to ona ;D

Gość Perełka_
Uwazaj! Ja i moj facet spotkalismys sie wlasnie w taki sposob, na czacie:) Tez wszystko zaczelo sie od dlugich rozmow bez zobowiazan, a skonczylo miloscia i zwiazkiem od prawie 3 lat:) Powiesz, co z tego i jaki to ma zwiazek ze mna? Otoz ma:) Ja mam 39 lat, a on 25 i tez wydawalo sie na poczatku, ze to bedzie tylko znajomosc i ewentualnie seks:) Tak wiec, nie zarzekaj sie, ze na pewno sie nie zakochasz bo nigdy nie wiadomo:P Pozdrawiam!

Gość Piękny20
Też się poznaliście na czaterii? :P Ja się nie zarzekam, ale wiem, że ona niczeg nie chce. Ja zresztą też ;)

Gość necc
tylko uwazaj, zeby sie czyms od niej nie zarazic.

Gość Piękny20
Tylko, że póki co to ja się tak nie nastawiam, muszę mieć pewność, że ona istnieje ;p żeby nie było tak, że pojadę gdzieś i nikt po mnie nie wyjdzie i to się okaże żartem ;D

Gość Perełka_
Tak, na czaterii:) A moze zaproponuj jej rozmowe przez skype'a i kamerke? Jesli sie zgodzi, to znaczy, ze istnieje naprawde:) Aha, zamiast pierwszy raz jechac do niej 8 godzin, spotkajcie sie w polowie drogi, tak po prostu, na kawe i zobaczycie co z tego wyniknie:)