Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slit =**

jak przebić samemu pępek ??????/

Polecane posty

Gość slit =**

Czy ktoś wie jak samemu sobie mozna sobie przebic pępek jaką igla ,jakiej grubości , jak dbac o pępek i wogule jak go przebic

Gość wiii
Sama to raczej nie przebijesz bo kosmetyczka przeciąga Ci ten kolczy przez wenflon czy cos takiego bo przecież ten kolczyk jest dosyć gruby. Ale gdzieś tu czytalam że jakieś dziewczyny byly tak twarde że daly radę same przebić i wcisnąć ten kolczyk w dziurkę...

Gość cipe se przebij
idiotko

Gość slit =**
dzięki że powiedziałas jak to zrobić ja mieszkam w małym mieście i są kosmetyczki ale nie chcą się podjąć przebicia pępka ponieważ jest dużo zakrzeń

Gość slit =**
spieprzaj ale ja decyduje co chce zrobic z swoim ciałem a swoje komentarze wsdz sobie w dupe =/

Gość wiii
To nie polecam takich co najmniej kiepskich kosmetyczek. Ja też mieszkam w malym mieście a żeby sobie zrobić ten kolczyk po prostu pojechalam do większego miasta do dobrej kosmetyczki :D robią te kolczyki też w salonie tatuażu jak by co ;)

Gość po pierwsze to
kosmetyczka nie ma prawa przebijac pepka, robi sie to w salonach piercingu, lub tatuazu!!!! po drugie nie wolno samemu przebijac pepka, za duzo powiklan po trzecie dziewczynko lepiej sie zastanow nad tym...twoje cialo, to prawda, ale czy warto je niszczyc??? narazac tak swoj oragnizm, poczytaj sobie lepiej o tym sama, i zdecyduj sie na profesjonalne zalozenie kolczyka!!!!!!!!

Gość slit =**
spieprzaj mama cie chyba nie kocha i mnie nie denerwuj ja sie tylko pytam to nie znaczy że sobie przebijam poprostu może jestem ciekawa kretynko

Gość widać że sama masz
jkiś powazny problem z emcojami zanim przebijesz sobie ten pepek udaj sie do psychologa...robisz ze swojej buzki śmietnik...masakrycznie się tego słucha

Gość slit =**
ciekawe tylko jak ktoś mnie wyzwa od debilek ,kretynek itp itd no to wybacz nie bede jeszcze do niego wdzieczyła =/ nie wiem jak ty

Gość no coż ja nie robie od razu
tego samego, wychodze z założenia, że nie będę sie zniżać do poziomu osoby obrażającej mnie Tobie udała się jeszcze inna sztuka...zxeszłaś o wiele niżej, naprawde źle się tego słucha...

Gość slit =**
nie spadłam niżej od tej osoby która mnie obrażała tylko mam taki charakter niestety charakteru sie nie zmienia ja nie jestem taka zazwyczaj nie przeklinam chyba że ktoś mnie wkurzy

Gość ja również jestem impulsywna
a mimo to, nie obrażam w taki sposób ludzi, wybacz, ale to co robisz graniczy już z jakąś histerią.. to nie jest charakter...bo np ja mogę być impulsywna, ale Ty jestes zwyczajnie wulgarna...

Gość slit =**
tylko jak tamta osoba jak mnie wyzywała od kretynki i debilki to tego już nikt nie widzi ????????

widzi...przecież nie mówie, że sie zachowała poprawnie? wręcz przeciwnie ale twoja reakcja a zwłaszcza twoje epitety sa straszne...przyjżyj się im sama

Gość slit =**
oki sory ze tak brzytko sie wyrazalam ale nie lubie jak ktos mnie obraza

okeya, ja ro rozumiem..a co do tego pępka, to naprawde lepiej robic to profesjonalnie niz narażać siebie... fajna rzecz, ładna:] ale nie ma sensu roic tego samemu