Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Verpakovskis

są jakieś dziewczyny, które lubią blondynów?

Polecane posty

Gość Verpakovskis
czyli wojewodztwo dolnoslaskie.ja jestem z podlskiego ale przebywam tez w pomorskim.Tak na zmiane,raz tu raz tam...

Gość Verpakovskis
nie chwalac sie,mialem 6 z mapy Polski,ale to wszystko przez to,ze jestem maniakiem pilki noznej(wiesz nazwy klubow itd a potem sprawdzanie na mapie gdzie to jest ).A ze slaska mialem panne z ktora bylem 2,5 roku.

Gość Verpakovskis
w woj podlaskim mieszkam a w pomorskim studiuję zaocznie.

No jak jeździ po Polsce po 500km to sie chyba orientuje :D hehe kurcze ale faktycznie trafiłes :p

eee to ja już mam pozamiatane bo jestem z Dolnego...śląska :p hehehe :D ja studiuje i mieszkam w jednym miejscu ;)

Gość Verpakovskis
od konca sierpnia 05 przez rok czasu mialem tak,ze mieszkalem na slasku na stancji studiowalem w pomorskim a dom rodzinny w podlaskim.prze..."trojkat".Najezdzilem sie ostro pociagami.ale w sumie na szczescie od sierpnia 07 nie bylem na slasku,bo nie jestem juz ze slazaczka.Wyprzedze wasze pytanie...Zdradzila mnie,bolalo kilka miesiecy,ale teraz mam to gdzies.

eee to ja już mam pozamiatane bo jestem z Dolnego...a nie ze śląska :p hehehe :D ja studiuje i mieszkam w jednym miejscu ;)

Gość Verpakovskis
od konca sierpnia 05 przez rok czasu mialem tak,ze mieszkalem na slasku na stancji studiowalem w pomorskim a dom rodzinny w podlaskim.prze..."trojkat".Najezdzilem sie ostro pociagami.ale w sumie na szczescie od sierpnia 07 nie bylem na slasku,bo nie jestem juz ze slazaczka.Wyprzedze wasze pytanie...Zdradzila mnie,bolalo kilka miesiecy,ale teraz mam to gdzies.

kafe mi si psuje :/ Niezły ten trójkąt miałeś ;) Długo wytrzymałeś :) widać warto było ;)

Gość Verpakovskis
ja tyle powiem,ode mnie jest pospiech do Wrocławia i jedzie 11h :P...Ale tak calkiem serio to jednak cos z polnocy chcialbym.

"coś z północy chciałbym" bezpośredni jestes jak...;) A czy ja Ci się już do domu wpraszam ? ;););) hehe

Hehe juz sie pogubiłam :D to z kim ja rozmawiałam ? :D Z CIEKAWSkYM też ? :D albo sie komuś już "adoratorki" pomieszały ;)

Gość Verpakovskis
no na gazie ciekawsky.Lulu wytrzymalem,bylo nawet nawet.Potem wyprowadzilem sie stamtad i przyjezdzalem do panny raz na miesiac 1,5 miesiaca na jakis tydzien.Wiadomo wakacje cale razem.Ale we wrzesniu poznala jakiegos bogatego,lekko nie ukladalo sie miedzy nami i pewnego dnia pyta sie mnie o pociag a jej durny odpowiadalem co i jak,pytalem sie gdzie jedzie a ona mowila ze musi na pare dni.No i za kilka dni okazalo sie ze pojechala do typa chyba 11 lat starszego z duza kasa.Nie oceniam tego typa,jest mi on obojetny,ale moja byla poleciala na kase.

ja chyba tez sie z wyra zwleke:(pasowaloby,jestem umowiona na 18 a jestem w oplakanym stanie,chyba wymysle jakas scieme:Pmoze macie jakies pomysly?

Gość Verpakovskis
zle zrozumialas mnie.Mowie tak ogolnie,tak na przyszlosc ze cos z polnocy wolę.A teraz na razie jest Euro:).No jestem bezposredni.

A Ty ile masz lat? Wiesz jak ona poleciała na kase to chyba nie ma czego żałować, teraz faktycznie znajdź sobie taka co ma poukładane w głowie ;)

Gość Verpakovskis
to moze powiedz,ze glowa Cię boli,albo zle sie czuje,lub nie masz ochoty...Nie wiem.Po prostu mysl jak sciemnic.

A może lepiej prawde powiedz, że ...zaspałaś deczko ;) Nie no ja sie nie gniewam przeciez :D rozumiem ;)

Gość Verpakovskis
wiem,ze nie ma czego zalowac.Ale ciekawe jest to,ze bedac juz pol roku z tym typem mowi mi ze czuje cos do mnie,cos konkretnego a do niego nic.ale od dwoch miesiecy cisza,bo powiedzialem aby dala mi spokoj,tylko na epulsie pogladnie mnie(ja jej nie).Po prostu pociag odjechal.

Gość Verpakovskis
mam 23 lata

Euro to ja sama oglądam ;) A coś czuje, że ciągle masz do niej "słabość" :)