Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

-ladybird-

chondromalacja, SYNOCROM, ktoś jeszcze?

Polecane posty

Jak w temacie - poszukuję osób, które cierpią na chondromalację. Ja obecnie dostałam zalecenie stosowania Synocromu ( 3 wstrzyknięcia ) i rehabilitację. Czy ktoś brał te zastrzyki?

ja mam chondromalacje... nie bralam tego leku bralam wiele innych... teraz dostalam recepte na Go-On ale dopiero za 3 tyg. ide na pierwszy zastrzyk

Kacha dzięki za odpowiedź. Długo się leczysz? Mam nadzieję, że mi te zastrzyki pomogą - na razie z ortopedą zadecydowaliśmy o leczeniu jednego kolana, żeby zobaczyć czy zadziała. Jestem po dwóch, został mi jeszcze jeden. Możesz mi napisać ( może być na mail ) co jeszcze robisz zeby poprawić stan swoich kolan? czy bierzesz też glukozaminę? A może jakieś inne preparaty? Mój lekarz nic oprócz zrzucenia wagi i roweroterapii nie nakazał, pytałam rehabilitanta, ale on nie bardzo chce wykraczać poza zalecenia ortopedy. Pozdrawiam!

ja lecze sie juz prawie 3 lata... jestem czwarty dzien po drugiej artroskopii... teraz czekam na zdjecie szwow i na pierwszy zastrzyk... bardzo duzo roznych lekow bralam... jak chcesz to moge Ci je wszystkie wypisac bo pamietam. te zastrzyki Go-On tez sa z tego kwasu co Megusia na tamtym temacie pisala... takto to cwicze czwaroglowe, mialam keidys fizykoterapie ale to nic nie pomoglo... jak cos to mozesz pisac na tamtym temacie :) tam jest specjalistka Megusia :)