Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fluffy ferret

Kolczyki po przekłuwaniu uszu - gdzie dostać?

Polecane posty

Gość fluffy ferret

Czy można dostać w zwykłym sklepie z biżuterią takie lecznicze kolczyki jakimi przekłuwa się ucho i nosi się potem aż do zagojenia (takie z antyalerg. tytanu, stali chirurgicznej i innych)? Jeśli nie, to gdzie można takie dostać i ile kosztują? Bo chodzi o to czy lepiej wyjdę na tym jeżeli kupię swoje kolczyki i z nimi pójdę do przekłuwania, czy łączny zestaw u kosmetyczki? Z góry dzięki, pzdr.

Gość za kolczyki i przebicie
ostatnio płaciłam 30 zł. to chyba nie jest rujnująca kwota.

Polecam się ...... sory, powaga, tak tylko napisałema a smutno mi i tak.

Gość dianuszka
takie kolczyki wlasnie mozna dostac u kosmetyczki, ktora przebija uszy.. a czy kupisz je osobno czy razem z przekluciem to wyjdzie raczej na to samo.. no moze nawet ciut taniej jesli przeklujesz razem z kolczykami..

nie wiem jakie są ceny kolczyków tego typu w sklepach ale....jeśli pojdziesz do kosmetyczki i przebije Ci uszy karabinkiem to będziesz miała pewność że kolczyki nie były dotykane przez nikogo i nie są zabrudzone więc mniejsza ryzyko paprania się ucha. Zwykle kolczyki u kosmetyczek są tak zapakowane że nikt nie ma z nimi kontaktu. nakłada się je w karabinek bezdotykowo w opakowaniu i wstrzeliwuje do uszu.

Ps bizuteria ze stali chirurgicznej jest w takiej samej cenie jak srebro jeśli nawet nie drożej.

Gość fluffy ferret
Dzięki za odp, a u kosmetyczki są do wyboru jakieś kolczyki, tzn. pod względem i wyglądu i materiału (tytan, stal chir.)? Czy to może już zależy od kosmetyczki..?

ja jak przebijałam uszka to kosmetyczka dala mi do wyboru palete z kolczykami byly rozne \"zlote\" srebrne\" z kamykami w roznych kolorach i o roznych ksztaltach. wybor byl bardzo duzy ale to zalezy chyba od kosmetyczki.

Gość fluffy ferret
Dzięki (: Dzisiaj przed południem poszłam i przekułam sobie uszka. Kosmetyczka dała mi do wyboru kolczyki ze stali chirurgicznej, nie było ich za dużo, ale i tak wybrałam takie zwykłe kuleczki. Wszystko narazie jest okay, nawet mi nie spuchły płatki. Teraz tylko mam nadzieję że mi się dobrze zagoi ;) pozdr :)

Gość fluffy ferret
aha i zapłaciłam 28 zł. :)