Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Czerwiec 15, 2008 czy dyspozycję dotyczącą comiesięcznych przelewów z mojego konta na konto córki muszę zlecić w oddziale w którym zakładałam konto? czy mogę w innym oddziale tegoż banku? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość słyszałem o banku spermy Napisano Czerwiec 15, 2008 ale o banku mam jeszcze nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Potwór z Loch Ness 0 Napisano Czerwiec 15, 2008 A internetowo nie możesz ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Czerwiec 15, 2008 :D dodam iż córka ma konto w innym banku ale to chyba nie ważne ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Czerwiec 15, 2008 przez internet nie mogę :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Czerwiec 15, 2008 halo! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Potwór z Loch Ness 0 Napisano Czerwiec 15, 2008 Spoko. Nie krzycz :) Wmoim banku jest tak (PEKAO S.A.) że mogę tylko w oddziale,w którym mam konto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Czerwiec 15, 2008 tak myślałam :O dzięki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Potwór z Loch Ness 0 Napisano Czerwiec 15, 2008 Ale! Ale! Mam drugie konto - w ING. I w tym banku mogę w każdym oddziale. Pokręcone,nie ?? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach