Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powiedz wiecej

jaki samochod dla kobiety?

Polecane posty

Gość tylko takie jak nizej
ja się nie bulwersuję to, że nie pasuje nie ma żadnego znaczenia, a biorac pod uwagę kryteria które podałam : większe wydaje mi się że jest okey?? jakbym napisała malucha obok subaru tez bys mnie wyśmiała? każdy ma prawo do własnych updobań i moge tutaj załączyć nawet kombajn pytanie brzmi jaki samochód a nie podaj samochód pasujący do reszty...

jakbyś pisała cały czas pod jednym nickiem, a nie pod pomarańczowym to nie byłoby nieporozumień

oj dobra. o co innego mi chodzi. dla mnie kaszkaj to takie niewiadomo co ani to szybkie ani duze tak jak np ford fusion

no i masz rację, ale coz tego wynika? mi sie podoba dlatego wymieniłam... a Ty jak sama napisałaś, dla Ciebie no widzisz to tak jak ja napisałam, że nie dla mnie Punto, czy coś tam... ale nie wysmiałam żadnej laski, która napisała, że tym chciałaby jexdzić

nie smieje sie z ciebie tylko dla mnie smiesznie wygladal kaszkaj obok subaru i navary, myslalam ze to zart;)

to tak jak czerwony nie pasuje do różowego.. a załoźmy ze lubie oba te kolory ????? dziwna logika

Gość gfdgdgdfg
tatiankaa navara jest szybka........ciekawe gdzie

Gość miło jak ktos wmawia
?? cos czego nie napisałaś?

Gość TRABANTTTTTT
O JEJKU ALE TAKI SPOKOJNY TEMAT ILE EMOCJI PRZYNOSI.CO DO SAMOCHODOW I DLA KOBIET I DLA MEZCZYZN,TO KAZDY KUPUJE TO NA CO GO STAC.NO I CO TU GADAC O SUBARAKACH I INNYCH SUPER FURACH