Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość C.Loe.pa.tra

Szukam odpowiedzialnego mężczyzny...

Polecane posty

uwazasz ze na takiego nie zasługuje i jestem zbyt wymagająca ? ;> Jak zyrafa nie wyglądam mam 169 tylko :ppppp

Gość ofe rma
każdy wysoki i wykształcony o niej marzy :D jeszcze jakieś wymagania?

Ja sie nie nadaje ;) jestem malym pryszczatym gnomem do tego mlodym :P p.s. przykro mi stara panna zostaniesz... albo nieszczesliwa mezatka :) wybieraj.

Gość ofe rma
"uwazasz ze na takiego nie zasługuje i jestem zbyt wymagająca ? ;>" ależ oczywiście że zasługujesz na każdego którego tylko sobie wymyślisz. nie dziw się tylko że w prawdziwym świecie w odróżnieniu od świata marzeń nie w każdym sklepie czy bibliotece tacy biegają całymi tabunami.

Gość ofe rma
czyli za 7 lat

Gość ofe rma
przez 7 lat się powykruszają.

Gość gg2491201
Cleopatra - a co Ty mozesz oferowac w zamian facetowi?

Gość ofe rma
alabastrową gładkość ud :D

Gość pablito 87
co wy wszyscy pier*****ie jestem z dziewczyna , starszą z resztą ode mnie ma 27 lat i jakos nie miała kompleksów przez ostatni rok z powodu braku mężczyzny . lepiej poczekać na jednego prawdziwego , a nie na stado wygłodniałych kut***w na jeden raz

Studiuje Wystarczy ze ja wiem co moge dać... A prawdziwy facet to taki który nie czerpie satysfakcji z robienia przykrości innym

Gość ofe rma
pablito, nie kwalifikujesz się na wykształconego. zresztą pisze się łącznie :D

A czy ja napisałam że mam kompleksy z tego powodu?? Właśnie nie potrzebuje tego "stada" ale zaraz bedzie ze mam wymagania i w ogóle...

Gość ofe rma
a kto pisał że masz kompleksy? ty po prostu szukasz dorodnego samca. dorodnego zarówno fizycznie jak i intelektualnie. osobniki wybrakowane cię nie interesują choć "masz ich na pęczki". przypomniał mi się taki film "gatunek" :D wyglądasz jak Natasha Henstridge?

Może faceta tu ni znajdziesz, ale jest przynajmniej zabawnie

No właśnie, dlaczego nie napiszesz szukam grubego, łysego, ubogiego faceta z defektem klawiatury zębnej. Najlepiej analfabetę (z wyboru nie przymusu).

A co szukasz żony? kazdy ma jakies wymagania czy to takie dziwne?? Wy jestescie z kims kto sie pierwszy nawinie ?

Gość ofe rma
między "żadnych wymagań" a "prawdziwi mężczyźni wyginęli" (gdzie prawdziwy mężczyzna oznacza własne wyobrażenie o nim) to jest jakiejś 90% męskiej populacji.

Gość ofe rma
"A wysoki nie znaczy dorodny fizycznie..." to mnie zaciekawiło :D dorodny fizycznie to co znaczy? tak do 160 cm wg ciebie?

Teraz nie wiem do kogo piszesz. Przecież się żartuję, z resztą tak jak i oferma. Wiadomo nikt nie chce wiązać się z garbatym/ą. Każdy na wczasy (no może prawie) woli jechać do cipłych krajów niż do rodziny. To chyba normalne. Tak jak normalne są wymagania, chyba że między dwoje ludzi wkroczy miłość. A tak poza tym, świadomie wybrałaś pseudonim? Jeśli się nie mylę Kleopatra poślubiła brata, zabiła swojego drugiego męża i rozkochała w sobie dwóch władców Rzymu. Też jesteś tak niebezpieczna :D

Wzrost to nie wszystko żeby mówić że ktoś wygląda jak Apollo... A ja napisałam tylko o wzroście, bo naprawde dziewczyna wyższa od faceta o 10 cm to dość pocieszny widok i to nie ja wymysliłam

Gość ofe rma
jest. obejrzyj sobie jednak ten "gatunek" :D

ryrus--- widzisz ja na początku też napisałam żartem...z ";)" i w ogóle, ale zaatakowali mnie, że mam wymagania i w ogóle :) Sorry ale to nie do końca brzmiało jak żart A niebezpieczna jestem jak ktoś mnie zrani, na codzień potulna jak baranek :p nick, tylko przypadkiem taki wyszedł, tam są kropki ;) C coś oznacza, Leo coś oznacza pa .. itp ;)

Gość ofe rma
eeeee, to ja jestem od ciebie lepiej wykształcony. wiem co oznacza słowo "dorodny".