Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość C.Loe.pa.tra

Szukam odpowiedzialnego mężczyzny...

Polecane posty

Ale oczywiście masz prawo do "warunków brzegowych". W końcu przebić 168 nie jest aż tak trudno. Wykluczasz, że możesz pokochać niższego od siebie?

Gość ofe rma
wiemy, jeszcze wykształcenie.

Gość ofe rma
"Ja to rozumiem tak Ty inaczej, wolna wola" no tylko że to ty twierdzisz że facetów takich jak ty ich byś chciała to nie ma lub jest bardzo mało, prawda? czyli to chyba nie mój obraz świata jest nieco skrzywiony.

Gość łowca wampirzyc
tak sie sklada ze pasuje do opisu, moze poza wyksztalceniem.. papieru na to nie mam. Edukowac sie dalej zamierzam, czlowiek uczy sie cale zycie :)

Gość ofe rma
dobra, żegnam się bo rozmowa zrobiła się drętwa. życzę znalezienia koszykarza nba (oni prawie wszyscy mają skończone studia).

Gość a są tacy
????????

liczyłem rano, że dyskusja pociągnie się przez całą noc :(

co do wampirzyc - no właśnie Kleopatra miała bardzo duży seksualny temperament, wielką aureolę erotyki, sporo kochoanków (czasami była im wierna), z których część skończyła życie przed nią, ale zabić kazała tylko jednego męża, więc jako Kleopatra wampirzycą nie jesteś :P

Wierzysz, że na takim forum znajdziesz swojego wybrańca? Jestem ciekawy czy ktokolwiek kiedyś znalazł kogoś interesującego.

A sie uczepiłeś tej siejącej wkoło śmierć Kleopatry :p :) Poza tym ja nie szukam dokładnie tutaj tego jedynego :p :) Chciałam porozmawiać ale widać sie nie da.... :O

tak źle z nią nie było. poza tym gdyby mi kazano poślubić swoją siostrę też bym kogoś zabił :D To była rzeczywiście boginii erotyki. A się uczepiłem, bo lubię tą postać. :P Pogadać się da, tylko rozmówcy Ci się trafili uszczypliwi.

Niewątpliwie inteligentna, stanowcza, konsekwentna, prostolinijna i honorowa. Dodając do tego niebywałą kobiecość (przynajmniej tak ją wtedy przedstawiano) przy tym z duszą obdarzoną wielkimi namiętnościami, rodzi się obraz prawdziwej boginii. Historia XX wieku znała tylko jedną podobną kobietę Margaret Tatcher, ale niestety o wiele niższym wdzięku i erotycznej otoczce. Ale cóż, czasy się też zmieniają.

Na pewno niczego Ci nie brakuje, a pocieszę Cię że jednak żywot Kleopatry zakończył się tragicznie. Trzymam kciuki, że będziesz miała więcej szczęścia :)

Wiesz, mam w sobie spore pokłady bezinteresownych złośliwości. Jeśli Ci ich brakuje wystarczy jedno słowo :)