Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

metafora .

zaginione 3 pigułki

Polecane posty

nieważne jak - przepadły mi trzy pigułki z mojego obecnego opakowania. Zwykle kończyłam opakowanie we wtorek i od środy zaczynała mi się siedmiodniowa przerwa. Jak mogę ten problem rozwiazać? Czy mogę to zrobić po prostu tak, że dociagnę opakowanie do soboty i od niedzieli (czyli wcześniej) zacznę swoja siedmiodniową przerwę i suma sumarum zażyję nie 21 lecz 18 pigułek, czy muszę już cały czas zażywać pigułki w taki pokopany sposób i robić przerwę w trakcie rozpoczętego 3-ma pigułkami opakowania?

ja w ogóle zamierzam zrobić tak, żeby zacząć bez przerwy następne opakowanie. Wychodziło mi normalnym trybem, że okres dostanę akurat w przedostatni dzień mojego urlopu, no ale teraz kiedy mam go dotać jeszcze 5 dni przed wyjazdem to po prostu muszę olać 7-dniową przerwę. Czy tak mogę zrobić?

lepiej dla twojego organizmu byłoby zrobić jednak przerwę. chociaż w wyjątkowych sytuacjach-mozna zażyc następne opakowanie

no tak, to wiem. Ale co z tymi 3-ma pigułkami? Czy nic się nie stanie, że zamiast 42 przyjmę 39?

łe tam ja bym zrobila normalna przerwa 7dni i potem brala tabsy tak jak zawsze.w tym czasie moze stosuj gumke na wszelki wypadek

aha co do tego czy nei robic przerwy to sie nie znam,nigdy nie probowalam jeszcze ale ponoc mozna.a czy cos ci sie stanie to juz nie na kafe pytanie;)

nie, tu z tą przerwą nie mam wątpliwości, że można, ale w sytuacji, gdy oba opakowania posiadają po 21 pigułek , a nie gdy jedno ma 18 ...

Dla potomnych, w razie podobnego problemu : zrobiłam w końcu tak, jak uważałam za stosowne - nie zrobiłam przerwy i od razu wzięłam nast. opakowanie - w sumie łyknęłam bez przerwy 39 pigułek. Byłam u ginekologa niedawno i się dowiedziałam, że bardzo dobrze zrobiłam. Żadnych nieprzyjemnych następstw (poza chwilowym plamieniem przy drugim opakowaniu i troszkę bardziej intensywną miesiączką niż zwykle) nie miałam.

Gość aniołek..propably
witam, ja mam podobny problem, tyle tylko, że zginęła mi jedna tabletka - i chyba zrobię tak jak Ty, lekarz cos jeszcze powiedział???nie dam rady iść do lekarza w ten weekend, a akurat dziś kończy mi sie opakowanie a powinno jutro, odpisz pozdrawiam i dzięki z góry za info

Pewnie i tak już za późno, ale tak, dobrze zrobisz. Lekarz nic mi więej nie powiedział, jedynie to, że nawet lepiej, że tak postąpiłam.

Gość gfhfgdj
Matko kochana, to kup nową paczkę i hooy!