Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czesi odpadli

dziewczyny ile rzeczy pasuje w Was?

Polecane posty

Gość Czesi odpadli

1.nie pijecie alkoholu(nie licze tu zdawkowych ilosci),nie palicie 2.Lubicie pilke nozna, muzykę rockową i metalową(jesli tak to nie ubieracie sie jak metalowy). 3.Malo imprezujecie albo wcale lub zdrowo imprezujecie.

Gość kajko i kokosz
niestety nic nie pasuje :O

Gość no wlasnie lepiej mezowi
do mnie pasuje, tylko ze lubie pilke nozna ale tylko i wylacznie ogladac

Gość nie pije nie pale
nie lubie metalu, pilke tylko, jak nasi graja w mistrzowstwach ,jesli imprezy , to raczej kameralne.

Gość Czesi odpadli
o wlasnie kameralne ok,tylko nie tak zeby chlac ile wlezie.

Gość dziubdzia
We mnie pasuje kabaczek :)

Gość aneczkaaaaaaaaaa111
pije alkohol nie pale, tylko w knajpie -mozna powiedziec 5 papierosow tygodniowo lubie pilke nozna, muzyke rockowa i metalowa, ubieram sie na czarno, ale nie glany itd, mam prawie 30 lat i pracuje w biurze, no wiec szpilki, sukienki, spodniczki itd malo imprezuje, ale jak imprezuje to nie zdrowo

Gość do mnie pasują wszystkie te
stwierdzenia. Na imprezy chodzę rzadko a spijam się raz na kilka lat, ale za to porządnie:D

Gość Heniek Buc
A co, chcesz zostać dziewczyną, czy co?

Gość Czesi odpadli
aha...Ja akurat cale 23,5 lat trzezwy(zdarzylo sie moze dwa razy byc podpitym).Glupie pytanka mnie interesują.Co do metalu to lubię Amorphis.

Gość a do czego chcesz dopasowywać
1. nie piję alkoholu prawie wcale, 2. nie palę, 3. nie znoszę piłki nożnej, uwielbiam rock i metal i ubieram się jak metalówa :D, 4. mało imprezuję, 5. chyba już nie jestem dziewczyną, bo mam lat 29 :D

Gość do mnie pasują wszystkie te
Nie no, ja jednak jestem zdania, że czasami warto sie porządnie napić. Byle nie za często:O

Gość _nieszczęśliwa......
ja nie lubie imprezek ale piłka nożna jest the best :)

Gość Czesi odpadli
dobra,jutro zajrze(w zasadzie to dzisiaj) bo zmykam do snu,papa.

słucha metalu, ale się nie ubiera tak, jak Ci co słuchają :P no proszę Cię :P ubierać ma się oczywiście na różowo :P

Gość lejdis-ka
Wiec; pije owszem,najlepiej driny. Petow nie tykam. Pilke nozna kocham bardziej niz nie jeden facet. Przed metalem uciekam. Jak mam czas to imprezuje ostro -a co to znaczy zdrowo?

Gość różowe_wspomnienie
nie pale, pije okazyjnie, rzadko imprezuje, nie lubie pilki noznej, slucham metalu i lubie rozowy oczywiscie nie od stop do glow;p

Gość zimne palce
1. nie pije (okazjonalnie wino ) 2. nie pale. 3. slucham metalu (nie death meatlu, trash itp. ale z pewnoscia ciezsza muzyke niz popularna...) ubieram sie normlanie (juz nie te czasy by poginac z naszywkami zespołów czy w glanach ;) ) 4. z piłki noznej lubie tylko MŚ ;) 5. nie imprezuje bo mi sie nie chce i nie kreci mnie to :P i co teraz ? ;)

Gość Czesi odpadli
zdrowo to znaczy,ze nie zaliczasz zgonow,albo jak slyszalem,ze jedna laska po pijaku zarzygała łóżko koledze na domówce.I takie tam podobne...Co teraz?Nie powiem,poznałbym taką.

Gość 1. pije na imprezach
ale "zgonow" nie zaliczam. Wymiotowałam chyba dwa razy w zyciu, jak 18 lat mialam. 2. Pilki noznej nie lubie, rocka słucham czasem, z metalu wyrosłam ;) 3. Do klubow czesto nie wychodze, ale koncerty, domówki - owszem. Nie zdarza mi sie urwana taśma ani zarzyganie wszystkiego w koło, wiec uznaje że zdrowo

1 pije alkohol sporadycznie nie paale 2 Lubie pilke nozna lecz tylko jak polska gra :P Uwielbiam muzyka rockową i metal nie ubieram sie jakmetalówa (znudzilo mi sie to) 4 Oj teraz na studiach mało imprezuje, tez mi sie znudziło :P ale od czasu do czsu czemu nie :)

1. Czasem się napiję, ale bardzo rzadko. Palę sporadycznie jak coś mnie wkurzy albo jak mam taki zamysł. 2. Piłkę nożną oglądam, gdy muszę lub gdy jestem o to proszona. W sumie to jest w porządku, ale bez ochów i achów. Muzykę rockową uwielbiam, sama gram na gitarze elektrycznej, ale ubieram się normalnie i nigdy nie miałam glanów, chociaż marzę wciąż o ramonesce... 3. Wcale nie imprezuję, chyba że mi każą :P

Gość Czesi odpadli
widzę,że jest trochę dziewczyn lub kobiet,które spełniają te bardzo trudne wymogi.Ale spoko,mam szacunek też do tych, które nie spełniają:)...A co do meczu dzisiaj Polaków,to Chorwaci odpuszczą nam i jakies 2-1 albo 2-0 wygramy.

Gość nie piję nie palę
nie cierpię piłki nożnej:o, imprezuję średnio, lubię muzykę rockową i metalową (ale tylko wybrane zespoły) :classic_cool:.

Tak w ogóle, to po co ci to? W dodatku na życiu erotycznym...? :D