Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anonim...owa

wzrost

Polecane posty

Gość ja mam 160 cm
miało być wg. mnie :)

Gość teczowka2
Eva Longoria, to bardzo zly przyklad, bo po pierwsze w telewizji nie widac, ze jest tak niska, po drugie nie kazda kobieta wyglada tak jak Eva Longoria w profesjonalnym makijazu. Wszystko zalezy od punktu siedzenia. Moja rodzina jest w miare wysoka i moja siostra, ktora ma 165cm zawsze byla dla mnie malutka, dlatego ktos kto mierzy 157 jest dla mnie...malutenki. Nie mam zadnej kolezanki, ktora by tyle mierzyla, dlatego dla mnie taki wzrost to abstrakcja.

Gość teczowka2
I nie chodzi mi o nasmiewanie sie, ale fakty sa takie, ze ktos o wzroscie 150-160 jest bardzo niski. Czy to jakas ujma?

Gość ja mowie
akurat w TV to bardziej widac niedoskonalosci figury, bo widac w przeroznych ujeciach i na tle innych ludzi/rzeczy; a Wy dziewczyny - nie przejmujcie sie, ze jakas teczowka mowi Wam, ze ten wzrost to abstrakcja! przeciez nie jej macie sie podobac, a facetom ;) tak ten swiat stworzony ;)

Gość ja ma 160 cm
jak to nie widać? nie chodzi o makijaż ale o to, że jest taka filigranowa. no, teraz rozumiem dlaczego wg. ciebie 157 to bardzo mało... a Ty ile masz wzrostu jeśli nawet 165 to mało? to nie jest żadna zgryźliwość ani temu podobne

Gość Kind_of_blue
też mam 157 ;]. Ważę jakieś 44kg, ale mam sporo tkanki tłuszczowej, więc ciągle walczę z brzuszkiem i uda zawsze mogły być mniejsze, ale ogólnie jestem zadowolona - nie mam dużego biustu, więc wyglądam proporcjonalnie i do ładnej sukienki zawsze mogę założyć 10cm szpilki :)

Gość teczowka2
Ja mowie, masz chyba jakiej kompleksy, bo w moich wypowiedziach nie ma zadnej zlosliwosci czy tez wyzszosci:O Mam 176cm, dorabiam jako modelka i bardzo sie ciesze, ze jestem wysoka. Zreszta nie tylko ja, moja najnizsza kolezanka ma chyba 165cm.

Gość ja mam 160 cm
dziewczyno, a nie przesadzasz Ty aby trochę? siostra jest maleństwem bo ma 165 cm wzrostu ? koleżanka w takim razie też? dziwna jesteś. To co mają powiedzieć moje wyższe koleżanki, jedna z nich ma 175, druga 170? Że jestem bardzo malutka? Pytałam je przed chwilą o zdanie. Nie jestem...więc wydaje mi się, że trochę przesadzasz. Malutka (165) koleżanka też dorabia jako modelka? ;)

Gość ja mowie
teczowka - mowienie, ze czyjs wzrost jest abstrakcja, to raczej jest zlosliwosc i to duza! ja akurat nie mam co miec kompleksow na tym punkcie hehe, zalezy mi tylko, by dziewczyny ich nie mialy, ktore nie powinny. tyle

Gość akurat Eva Longoria ma dokładn
ie 157 cm wzrostu

Gość anonim...owa
znam kilka dziewczyn nizszych ode mnie, wiec za jakąś supermalutką się nie uważam;) wg mnie idealny wzrost to jakies 165 cm, ani wiecej ani mniej. Ale w końcu o gustach sie nie dyskutuje... A i pytajac o moj wzrost nie nastawialam sie, ze wszyscy napisza, ze jest zaleta. Liczy się szczerość, ale nie dogryzanie;)

Gość beznadziejny temat i
do tego prowokujący do kłótni bo te niskie będą zaraz gadac na te wysokie "żyrafy" a te wysokie na niskie "kurduple". Pytam- po co i w jakim celu ten temat? Ile ludzi tyle gustów, kazda dziewczyna jest inna i każda na swój sposób atrakcyjna czy to ta co ma 150 czy ta o wzroście 180!!! Zresztą już się sama dowartościowałaś pisząc że jesteś ładna a i niska też bardzo nie jestes bo 157 to zwykły wzrost.

Gość naataaaa
heh, bo jestem ładna, ale niska. Po prostu ciekawi mnie, jak ludzie na to patrzą. A i zauwaz, ze ani razu nie napisałam "żyrafa" i w ogole zadnego komentarza na temat wysokich osób;)

aha i czy ja wiem czy kobieta o wzroście 180 jesst wielka? Przecież tęczówka masz zaledwie 5 cm mniej więc....???:-o Skoro już w jedną stronę przykład Longorii (która jest super laska) to i w drugą: np Adriana Lima ma 178 chyba i też jest super laska i wielka nie jest:-o Aha i żeby nie było ; ja mam 175:-)

Gość anonim...owa
duzo zalezy od budowy. Np grube niskie dziewczyny wygladaja smiesznie, tak samo wysokie grube.

Gość na pocieszenie
do autorki Jezeli jestes proporcjonalna to nie ma sie czym przejmowac:) Ja mam 170,uwazam,ze za dużo,,;).Niewysoka,szczupla kobieta wyglada duzo atrakcyjniej ,zawsze mozna załozyc buty na wysokim obcasie.Nie podobaja mi sie babki wysokie,jakos bardzo kojarza mi sie z facetami,sa mało kobiece,pomijam modelki oczywiscie,ale to tylko niewielki odsetek;).Dobrze wygladaja na wybiegu,w zyciu nieco gorzej

a co to znaczy w życiu dużo gorzej??? Bo jakieś dziwne stwierdzenie i znowu śmieszny komentarz. A np jednym podobają się kobiety tylko brunetki a blondynki nie bo blondynki kojarzą im się z głupimi. LUDZIE!!!! Przestańcie. Dlaczego kobieta wysoka kojarzy sie z facetem? Kobieta wysoka jest badzo atrakcyjna jeśli do tego jest zgrabna więc daruj sobie...i prawie każdy facet to stwierdzi. Kobiety niskie też by można z czymś kojarzyć....

Gość anonim...owa
ehh nie chce mi sie dluzej ciagnac watku, skoro i tak ( jak zawsze )wychodzi, ze inteligencja jest najwazniejsza.;)

no właśnie: SKończ ten temat bo on nie ma sensu! Jedne dogadują drugim! Ile ludzi tyle gustów.

Gość ja mam 160 cm
do beznadziejny temat czy ktoś tu sobie dogadywał, że kurdupel albo żyrafa?? otóż nie, dopiero jak ty przyszłaś narobiłaś zamętu. pytam, po co???? nie jesteś zainteresowana tematem to proszę nie udzielaj się. A dla Ciebie jaki temat jest nie jest beznadziejny? wszystkie są na podobnym poziomie, więc po co to poruszenie :p

Gość anonim...owa
;) temat jaki jest taki jest, a jak komus sie nie podoba to ma przeciez niemaly wybor innych;)) mile widziane kulturalne wpisy-poki co bez aluzji:P

Gość Lya5
A ja mam tylko 1,50m. To bardzo mało, ale na studiach wyleczyłam się z kompleksów. Zakładam buty na niewysokim lub płaskim obcasie i jest ok :) Tylko problem w sklepach z ubraniami :/ Za długie, za duże, bo jestem "proporcjonalna", czyli w tym przypadku - filigranowa...

Gość anonim...owa
właściwie to ja też czuje się lepiej w płaskich butach. A z ubraniami jest tak, że muszę jeździć do większego miasta, tam jest sporo rozmiarów XS czy spodni ( to chyba najgorsze) 32;)

Gość Lya5
O :) Ja noszę takie żeby były wygodne - obcas płaski, mały lub - max - 6-8 cm, ale to już na specjalne okazje :) A co do ubrań to gdzie znajdujesz spodnie w rozmiarze 32? Ja kiedyś kupowałam takie w Orsay'u, ale od dłuższego czasu pojawiają się sporadycznie (odpowiedź ekspedientki na moje pytanie o rozmiar 32: "Chcemy, żeby to był sklep z ubraniami dla dorosłych kobiet". Co do XS - to samo :) I czasami szybciej dostanę coś w centrum handlowym typu Gildia w Gdańsku niż w - jak ja to nazywam - globalistycznym sklepie typu własnie Orsay, H&M itp.

Gość anonim...owa
hmm czasami można znaleźć coś fajnego w house, a po spodnie to najczęściej biegam po galeriach (mieszkam niedaleko Wrocławia). Ostatnio byłam to jakieś 6 par się znalazło po różnych sklepach, ale kupiłam jedne, które nigdzie nie odstaja i super leżą;)) Fakt, że trzeba szukać, ale coś ciekawego można znaleźć:) przynajmniej z butami nie mam takiego problemu (37), tylko że mam bardzo niskie podbicie, i butów bez paska raczej nie kupię;)

Gość Lya5
Hehe , ja mieszkam w Warszawie, galerii mnóstwo, a po ciuchy jeżdżę do Gdańska na wspomnianą Gildię. :) Na szczęście noga u mnie też ma normalne wymiary - 36 :)

Gość 157 to bardzo jesteś niska
Kobieta żeby była atrakcyjna i dobrze się prezntowała musi miec najmniej 165. Wtedy jest super laska i tyle! I mówi to facet!!!! Uwielbiam kobiety z długimi nogami ahhhhh. A jeszcze taka co ma np 175 to już luksusik!!!!

Gość niska 2008
taaaaaa....na pewno facet...babskim stylem.... :D :D

Gość anonim...owa
Do " 157 to bardzo jesteś niska" - ok, to Twoje zdanie, ale za duzo tutaj wykrzyknień;) Nie lubie, jak ktos krzyczy...;)