Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

swinkowaaa

5 lat i sie posypalo

Polecane posty

bo juz nie mam sily sie starac, on ma i tak wszystko w dupie , ja jestem dobra do sprzatanai i prania, moje zdanie sie nie liczy

chyba tak, ale to tyle czasu z nim i ciezko, mimo ze wiem ze samej mi bedzie lepiej ... poza tym wracam do domu, mam bilet , tylko kilka rzeczy pozalatwiam :)

nie warto tkwic z przyzwyczajenia to jak rzucasz swinie to musisz nick zmienic, bo juz nie bedziesz swinkowa ;)

dzieki bogu nie mamy slubu, niestety zylismy jak malzenstwo....tyle rzeczy dzielic trzeba, sprzedac mieszkaie , ale warto, w koncu bede spokojna

moge mowic co chce, ale i tak mam rozdarte serce i oczy wyplakalam, najgorsze ze mieszkamy razem...

Gość echadoraaa
ja odeszłam po 6 latach :) to byla najmądrzejsza decyzja w moim zyciu, a teraz? teraz od pół roku jestem z cudownym facetem i wkrótce bierzemy slub...:) BEDZIE DOBRZE, ZOBACZYSZ

Gość gumolka
świnkowa a gdzie ty namciągle znikasz i nawet się nie żegnasz

Gość i co wracasz jednak do polski

Gość mikizafryki
o cześć świnkowa po co do polski tu gołebie z głodu zdyczają bo im emeryci bułki podbierają

dokarmiac golebie w takim razie.....kto inny obesra rynek w krakowie :D ja tak strasznie tesknie za domem, skoncze studia i.... nie wiem bede miec 30 lat i zaczynac zycie

Gość mikizafryki
pisałyśmy już kiedyś ale musiałam zmienić nick bo mam prześladowcę,tak na serio to się mocno zastanów bo tutaj też musisz mieć pomysł na siebie

tak sobie mysle, ze jak dalam sobie rade sama, w obcym kraju ...to i w domu tez sobie jakos poradze. chce skonczyc studia, w tym czasie mysle, co by zalozyc firme oferujaca prezentacje gadzetow dla doroslych na wieczorach panienskich, urodzinach i takich tam :) i zawsze po toflu moge ang uczyc na szczeblu podstawowym

Gość mikizafryki
no zgadza się,tylko tu to jakos tak dziwnie się zrobiło,sazaro ,wszyscy chleją,jarają i się rozwodzą(nie chodzi o mnie)i tak sobie myślę że mimo wszystko polska jakoś tak destrukcyjnie wpływa na ludzi

Gość mikizafryki
a jak gadam z ludzmi którzy są zagranicą to generalnie są uprzejmiejsi ,mniej jadu nagle ,a więcej optymizmu no i takiej radości życia

oj, wszyscy moi znajomi tez si erozchodza, to nie tylko polska.....wierz mi, ja nie wiem, ale 80% moich znajomych sie rozstalo po 3 czasem 7 latach razem

bo ja wiem, czy milsi....ja jestem za granica i nie wiem czy jestem milsza niz jak bylam w polsce , na pewno si ezmienilam bardzo , bo jak tu przyjechalam bylam glupia i nierozwazna, teraz minelo ponad 5 lat i mysle troche inaczej niz wtedy...

Gość mikizafryki
no tak ale ja mam juz troszkę starszych znajomych i w polsce dostają obłedu żeby przeżyć,kupić mieszkanie etc,albo wegetują ,kolega policjant pojechał do anglii pracuje w fabryce i ma dużo lepiej niż tutaj

Gość mikizafryki
no i to się przekłada na radość,tak ogólnie perspektywy i stosunek do ludzi,nie chcę koloryzować,ale wydaje mi się,że polacy zwłaszcza w dużych miastach są na skraju jakieś nienawiści ,nietolerancji i agresji

Gość mikizafryki
zreszta twoja sprawa oby ci się dobbrze wiodło to najważniejsze

ja mam mieszkanie, prace calkiem , calkiem, samochod, pelna szafe ...... ale meczy mnie zycie tutaj, ciaglu pospiech, ciagle w samochodzie, robi sie dziesiatki mil dziennie.....poza tym , tak sobie mysle, ze wole robic to co kocham i zarabiac mniej, niz to czego nie lubie i wiecej......a jak juz bede tym fantastycznym fizjoterapeuta to pojade na islandie ( fantastyczny klimat, doskonale temperatury jak dla mnie ) albo gdzies....