Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość farouczka

powiedzialam kocham cie,uslyszalam teraz juz za pozno.....

Polecane posty

Gość farouczka

powiedzialam mu wczoraj wszystko,wyrzucilam z siebie to co lezalo mi na sercu.kocham go..powiedzial,ze powinnam byla to zrobic 6 tygodni temu..poza 'zalezy mi na tobie' i 'nie podejmuj zadnej pochopnej decyzji',nie uslyszalam nic .on teraz zaczyna spotykac sie z kims innym,ktos inny bedzie spedzal czas w jego domu,ktos inny bedzie go przytulal....

"powiedzial,ze powinnam byla to zrobic 6 tygodni temu.." sorry, ale jakby on Cie naprawde kochal ... to by nie bylo za pozno nawet po 6 miesiacach :/

Gość scieme walnal
dokladnie gdyby kochał nie bylo by takiej reakcji z jego str

Gość farouczka
wiec co oznaczala jego reakcja?powiedzial to na odwal sie?

widocznie mogłaś się wcześniej postarać o to a teraz gośc myślał że masz go gdzieś to znalazł sobie inny obiekt westchnień popełniłaś grzech zaniechania bejbe i teraz cierp:-p

Gość scieme walnal
grzechzaniechania??? daj spokoj, gosciu sm nie wie czego chce i tyle......kij mu w dupe, o uczucie sie nie blaga

Gość brat_niedzwiedz
dokładnie...co to za uczucie jesli sie o nie prosi????

Gość farouczka
ale ja nie prosilam,abysmy wrocili do siebie,po prostu powiedzialam,co czuje..on powiedzial mi dokladnie to co napisal ktos wyzej,ze mi nie zalezalo,bylam uparta i sie nie staralam..troche tak bylo,ale tylko dlatego,ze nie chcialam po raz kolejny sie sparzyc,tyle..teraz to wszystko tak boli..wiem,ze to minie,ale dopiero za jakis czas..

Gość scieme walnal
powiem tak, to takie robienie sobie na zlosc, to do niczego nie prowadzi....

Gość farouczka
wiec dam sobie spokoj,on zabiera swoja nowa dziewczyne(dopiero zaczeli sie spotykac)do swojego domku letniskowego,bedzie spac w tym samym lozku,tej samej poscieli,bedzie pic kawe z tych samych kubkow..eh,mam nadzieje,ze ona sprawi,ze G bedzie szczesliwszy niz byl ze mna..