Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulina_19900

Współżyłam 3 razy, w tym był mój pierwszy. Z gumką...

Polecane posty

Gość Paulina_19900

Współżyłam 3 razy, w tym był mój pierwszy. Z gumką... Nic nie pękło, wszystko ok. Tydzień temu powinnam dostać okres. Nie mam, nie czuję żebym miała dostać... Zrobiłam 2 testy rano, na czczo, jeden trzy dni temu, drugi wczoraj - NEGATYWNE. Ciążę chyba mogę wykluczyć, prawda? Wiem, że ten dział forum niekoniecznie jest odpowiedni, ale jednak piszę. Stres...

Gość z tego co piszesz
nie powinnas byc w ciazy. okres mogl sie przesunac z wielu powodow dlatego mimo wszystko powinnas sie udac za jakis czas do lekarza, bo cos moze byc nie tak.

Gość Paulina_19900
Do lekarza idę za miesiąc. Póki co się martwię.

Gość z tego co piszesz
nie martw sie. nie masz powodow. jesli gumka sie nie zsunela ani nie pelkla wszystko jest ok. i oczywiscie jesli nie wspolzyliscie ani chwili bez niej.

Gość Paulina_19900
Ani chwili bez niej. Wszystko pod kontrolą. Nie miał wytrysku w gumce "we mnie", tylko poza.

Gość z tego co piszesz
wiec sie nie martw. brak okresu pewnie przez stres, albo jakis innych powodow. zrobilaes testy, wyszly negatywne.

Gość Paulina_19900
Dzięki za słowa otuchy. Chodzi mi właśnie o te testy - oba wyszły negatywne, więc chyba mam pewność...(?)

Gość z tego co piszesz
dziewczyny na forum pisza o roznych "cudach", ale ja na twoim miejscu nie stresowalabym sie, bo juz sam fakt, ze uzyliscie gumki wyklucza ciaze, do tego testy.

Gość spoznia sie bo stres
w zwiazku z rozpoczeciem wspolzycia. Bywa.

Gość z tego co piszesz
tez slyszalam, ze po pierwszym razie moze sie spoznic..z regluy dziewczyny sie przy tym martwia.

Gość ja jak sie martwię
to ide do lekarza! a ty piszesz, że dopiero za miesiąc i na razie sie martwisz, odlotowo!

Gość asdasdasdas
rany, ale wiocha... jak można się kochać w prezerwatywie i jeszcze z przerywanym.... mozę trzeba było sobie globul nawalić do środka do kompletu i wziąć jeszcze tabletkę "po"