Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

retro

Trzymanie ognia.

Polecane posty

Nie zgadzam sie z tym porównaniem do cieczki,a juz w ogóle denerwuje mnie ze to stwierdzenie padło od kobiety.Nie uważam ze tak jest... Ogien to coś wiecej nić popęd seksualny.... co???????

Psełdo dla mnie nie jesteś męski.Plątasz sie po kafe,ciągle mówisz to samo.Chwalisz sie swoimi atutami.Z moich obserwacji wynika ze jak facet jest za pewny siebie to jest z niego cienki bolek. \"Po jednym spojrzeniu czuje czy to może być to czy nie,seks jest dla mnie ważny,a nie powinien.\" Jak to : nie powinien...? Nie powinien byc ważny az tak bardzo,po za tym dziwie sie ze pytasz o to Retro,przecież Ty ciągle masz przetensje do facetów ze za szybko,ze tylko seks mają w głowach. Nie powinien byc najważniejszy o tak napisze.:)

Ogien to coś wiecej nić popęd seksualny.... co??????? co:co Ike..? tylko nie mów że ty tak nie uważasz?

Gość Trzymanie ognia i moczu
:-) Właśnie, Retro. Skoro nie zamierzasz mi się oddać, nigdy nie będzie Ci dane sprawdzić.

no właśnie tak uważam - pożądanie bierze się z popędu płciowego

Właśnie, Retro. Skoro nie zamierzasz mi się oddać, nigdy nie będzie Ci dane sprawdzić. mmmm..... fakt. to jeszcze rozwin motyw pożądania, prosze. zwykła ciekawość. cóz takiego wzbudza twoje poządanie? czy fakt że prawdopodobnie noszę gastapowskie kozaki do pół uda? :):) czy może cos jeszcze innego? proszę, mów.

Kiedyś Ci to, moja droga Retro, wezmę i wyłożę. Ale nie teraz. Teraz mi potrzeba pilnie na miasto za ważnymi kwitami. Upraszam się Twojej wyrozumiałości.

(Gestapowskie kozaki do pół uda? Rety! Gdzieś Ty się historii uczyła, Retro? Skąd się bierze Twoja wiedza na temat "gestapowskich kozaczków"? Dobra, a teraz w nogi. :-)

wyrozumiewam:) Ike tym masz chłopa, to ogień ci się sam trzyma,:) ja mam chłopów co mi go gaszą... kolejny się na mnie obraził.....:( w realu, jakby co. i nie wiem za co, ale pytać nie będę , nie chcę nawet wiedzieć.

Skąd się bierze Twoja wiedza na temat "gestapowskich kozaczków"? hahahah nie posiadam takowej:):)

(To widać.)

retro- nie zawsze miałam chłopa a choler ogień aż buzowal ;)

ogień, jako w miare stała gotowość i otwarcie na osobnika płci przeciwnej... nie mam tego:( spotykam się z kimś tam,- kolejne spotkanie w tygodniu, nie chce już mi się błyszczeć ani starać, ani uwodzić, siedze , patrzę na niego, i do głowy mi nie przyjdzie że teoretycznie można by się puknąć.. i praktycznie też przecież. Nie wiem, jakby to cały czas nie to , nie to, nie to... ogien sie tli, ale nie rozpala sie, kurwa..

Gość Będzie burza
Cóż, Retro, wiedziony moim wrażliwym sercem, pragnę Ci wyrazić moje ubolewanie z powodu takiego stanu rzeczy. :-) DLaczego więc zadajesz się z takimi facetami, co to w ich towarzystwie nie tylko nie wybuchasz płomieniem, ale i trzymanie moczu przychodzi Ci bez żadnego trudu? Kłopoty z pęcherzem?

Gość Będzie burza
Samicy odpowiem tak: otóż - masz rację, plączę się po kobiecych lokalach, ale to chyba zdrowy przejaw. Gorzej by było, gdybym się plątał po lokalach z "panami". Zarzucasz mi, że się przechwalam, zgoda. Ale, Samico, na litość, jak ja w tych warunkach mam komukowliek coś udowodnić, czy też wykazać, że nie jestem gołosłowny? :-) Pogadaj sobie na koniec z miło Kirene. Ona na początku także za mną niezbyt przepadała. "Czuwajcie więc, bo nie znacie ani dnia, ani godziny". :-)

Gość eeee...
"ogien sie tli, ale nie rozpala sie, k**wa.." Jesteś zbyt mokra, żeby płonąć.

Gość Będzie burza
No jak mokra, to chyba dobrze? Zresztą, ja się tam na tym dość marnie znam...

Gość Będzie burza
Ty mi ich jednak, Samico, wcale nie szczędzisz. Gdzież tu jakaś konsekwencja? Jeszcze raz bardzo Cię proszę o podpowiedź, co by tu można więcej, niż gadać? Uprawiać cybermiłość? A może cyberseks? :-) To nie dla mnie, koleżanko. Uprawiać cyber seks jest równie pożytecznie, co, np. zjadać cyber tatara.

Oj Retro, nie chciałabym żeby mój narzeczony spotkał Cię na swojej drodze, bo chyba by przestał być tylko mój ;)

Retro - pisze Ci to od początku... zgaś ognie stosów, na których dopalaja sie resztki męskich szczątków - pozostałości Twej krucjaty i dopiero rozpalaj nowy ogien

Komiczne konkretniej do mnie dziś trzeba jak do dziecka... Psełdo czy ciebie można traktowac poważnie..? pojawiasz się pod setką róznych ników, na moje zawołanie zmieniasz nick na czarny, i do tego bardzo niemęski.. przestań, co to jest za taktyka podrywu...? gubię się... poza tym, prosze, przestań, jestem tym zmęczona.

retro - skoncz swoją fobie histeryczno agresywną jaką masz w stosunku do facetow... zresetuj sobie czache i szukaj normalnych mezczyzn... nie tzw interesujących, ciekawych i oryginalnych... ale zwyczajnych

komiczne nie zacynaj o sandałach- my tu rozmawiamy na tematy wyższe duchowo :P czyli o popędzie sexualnym człowieka i jego braku u retro

nie tzw interesujących, ciekawych i oryginalnych... ale zwyczajnych czy naprawdę za całą odpowiedzialnością to mi własnie radzisz...? sandały... raczej nie. Ale jeśłi facet bardzo latem cierpi, i chce sobie w ten sposób polepszyć żywot, to bez problemu. Byle na krótko i w przydomowym ogródku.:)

i jego braku u retro uparła się, cholera jedna... będę przez ciebie ike płakać, uprzedzam.

Komik prośba zrób mi krótki rys charakterologiczny osoby którą bym musiała się stac by odnieśc sukces. Jeśłi rzecz jasna winy upatrujesz we mnie cały czas, bo może jednak skłonisz się w końcu do mojej teorii że to wina facetów których spotykam.... Taka mała prywata, wybaczysz...? Mam cię tak mało dla siebie, że chyba tę sekundkę zaobosorbowania ciebie moją osobą mi panie wybaczą....:):)