Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

problemik111

LASEROWE ZAMYKANIE NACZYNEK NA TWARZY

Polecane posty

mam wielką prośbę: chciałam dowiedzieć sie coś więcej na temat laserowego zamykania naczynek na twarzy....ile kosztuje taka przyjemność??chodzi mianowicie o takie pojedyncze naczynka na twarzy ale dość spore...co jakiś czas pojawiają mi sie nowe i mam już tego dość,jestem z wrocławia...może ktoś ma jakiś namiar na jakiś dobry gabinet dermatologiczny:)?z góry dziękuje

Gość gość
Również miałam z tym problem i na początku próbowałam przykryć naczynka makijażem. To niestety ostatnio przestało działać, bo stały się dużo bardziej widoczne. Udałam się na zabieg laserowego zamykania naczynek do Demapoint do Katarzyny Mierzwińskiej i na szczęście zabieg przyniósł zamierzony efekt. Szkoda, że nie zrobiłam tego wcześniej.

Hej, moja mama zmaga się z popękanymi naczynkami na twarzy. Chciałabym jej jakoś pomóc, bo strasznie na to narzeka. :( Słyszałam, że laserowe zamykanie naczynek na twarzy jest bardzo skuteczne. Są różne zabiegi. Mógłby mi ktoś podpowiedzieć jaki zabieg wybrać? Dodam, że moja mama ma 46 lat (nie wiem, czy to jest istotne).

Gość gość
Erwina, w sumie jest, bo wybór zabiegu zalezy też od charakteru naczynek. Najlepiej udać się na kosnultacje, zależy z którego miast ajesteś, ja akurat w Sopocie chodze do Clinica Cosmetologica (tu wklejam adres jakbyś chciała tam zadzwonic i sie umowic, mozna tez pojsc na bezplatne kosultacje ale na nie tez trzeba sie zapisac bo jest duzo chetnych: Sopot ul. Haffnera 6 (Krzywy Domek, 1 piętro) Rejestracja: +48 791 600 605 A co do samego zabiegu ja miałam Quadrostar Pro Yellow (4 zabiegi) i nie zapłaciłam za to dużo bo chyba mniej niż 300 zł wyszło za wszystko :)