Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poczta strajkuje

Czy wypada wysłąć do urzędnika wiadomość przez NASZĄ KLASĘ?

Polecane posty

Gość poczta strajkuje

jak myślicie, wkurzy się za coś takiego?

Gość estrwet4
to najlepszy sposob w koncu oni zamiast pracowac to na nk siedza tak wiec mysle ze jak napiszesz to zostaniesz obsluzona w pierwszej kolejnosci tylko jakas ładna fote sobie wklej na nk najlepiej w neglizu :)

Gość poczta strajkuje
ale to babka mnie wyzywa :P, nie ma numeru tel. na pieczątce, a ja jutro nie mogę przyjść, pocztą zawiadomić nie zdążę, ale znalazłam ją na NK- nawet ma fotę przy biurku, więc to na bank ona.... chciała napisać, że nie mogę przyjść jutro i żeby ustaliła mi inny termin.... ale nie wiem czy tak wypada- w końcu to portal dla kontaktów prywatnych, a nie służbowych...

Gość estrwet4
zadzwon do tego urzedu i popros z ta pania nazwisko znasz :) a tel w ksiazce tel znajdziesz :)

Gość poczta strajkuje
właśnie nie bardzo mam ochotę dzwonić- bo jestem za granicą- jeszcze bezpośrednio to bym zadzwoniła a gdzieś po centralach to majątek zapłace....

Gość jflsafh
pewnie w tym urzędzie jest faks więc możesz tak wysłać wiadomość, lub jak ktoś napisał zadzwonić do urzędu matko w zyciu nie wysłałabym wiadomości przez nk do urzędnika

Gość poczta strajkuje
kurde, czemu oni nie podają swoich maili w urzędach- przecież tak byłoby prościej i taniej!

Gość poczta strajkuje
nie wiem czy strajukuje jeszcze, JA JESTEM NA WAKACJACH, pismo przyszło w piątek wieczorem- w sobotę rano wyjeżdżaliśmy- co prawda wysłałam pismo, ale raczej nie dojdzie na jutro....

no ale kiedyś dojdzie. czym się martwisz. jak wrócisz to się przejdziesz do urzędu i wyjaśnisz sprawę. a wiadomości przez naszą klase to sobie daruj.

Gość poczta strajkuje
martwię się bo mi zależy na dobrych kontaktach z urzędem (staramy się o dotacje), przez ten strajk zawiadomienie doszło za późno :( i klops.... a jak to coś ważnego i zawalę sprawę, przez taką pierdołę jak brak maila do urzędnika?

a nie ma możliwości znalezienia przez googla maila urzędu ? wtedy napiszesz na jakies biuro, kancelarię z adnotacją do kogo to było.

Gość urzędowa
no nie mogę stac cię na wakacje za granicą a żałujesz na telefon aby zadzwonić??? kobieto nie ośmieszaj się z tą nk

Gość poczta strajkuje
wakacje za granicą są tańsze niż w Polsce, szczególnie jak się jedzie do znajomych i ma się pokój po kosztach :D znalazłam ogólny mail- ale mają zapchaną skrzynkę :(

Gość poczta strajkuje
no co ty, tak na kafe to się boję.... te babki na pewno non sto siedzą na tych profilach w NK (widać po ilości zdjęć i komentarzy), więc widomość dotarłaby szybciej niż przez tel.... taniej i mniej kłopotliwie....naprawdę myślicie że to takie straszne fou pax?

wiesz co. ta Pani jest Urzednikiem Panstwowym więc nie ma prawa się obrazić jeśli podasz jej nazwisko na kafee w celu ustalenia adresu e mail. jeśli publicznie się pokazuje na naszej klasie to tym bardziej ten temat jej nie urazi.

Gość poczta strajkuje
jak dla mnie nie szkodzi z tym logowaniem :D.. ale w tym temacie jest też trochę o mnie, ja za to bardzo cenię sobie swoją prywatność.... ... z resztą, maila raczej ta pani nie ma w urzędzie, bo bym go znalazła- jestem dobra w wyszukiwaniu info.... a może da się z profilu NK jakoś wyciągnąć maila?

Gość wnerwiona dziś jestem
wcale nie zapłacisz majatku za rozmowę telefoniczną dla mnie takie porozumiewanie sie przez nasza klasę to zenada

Gość poczta strajkuje
za jedną rozmowę pewnie nie, ale ja musiałabym obdzwonić ładnych parę miejsc, zaczynając od informacji.... biorąc pod uwagę to, że mam tu marny zasięg i strasznie przerywa (próbowałam zadzwonić do rodziny, że dojechaliśmy) kiepsko oceniam swoje szanse....

Gość poczta strajkuje
na prawdę myślicie, że to takie niemoralne? ...ta babka ma publiczny profil bez żadnych ograniczeń, ma zdjęcie przy biurku i wiele modyfikacji i komentarzy jest dodawanych w godzinach pracy! ...ja oczywiście przeprosiłabym za taką formę, że mam dostęp tylko do netu a nie mam jej maila, że wysłałam powiadomienie, ale pewnie nie dotrze na czas itd. tylko nie chcę, żeby się baba wkurzyła.... urzędniczki, bardzo przeszkadzałoby wam coś takiego?

Gość wnerwiona dziś jestem
e, nie tam że od razu niemoralne - trochę dziwne po prostu ale jak to jest w twojej sytuacji najprostsze wyjscie, to napisz jej na naszej klasie wiadomość, żeby ci podała email, bo masz sprawę i potem juz pisz na maila

Gość poczta strajkuje
to wydaje mi się najprostsze, bo widzę że dziś dodała fotkę- więc na pewno sprawdza profil, podałabym jej numer sprawy z prośbą o kontakt na maila bo nie mam innej możliwość w tej chwili....