Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fistaszek123456

AVON

Polecane posty

Gość Fistaszek123456

Czy któraś z Was była lub jest konsultanką Avon? Czy płaci sie cos na wstępi? Czy dają czasami darmowe próbki? Ile można na tym zarobić?

Gość Fistaszek123456
Bardzo prosze o pomoc z pewnością na te forum wchodzą jakies konsultantki

Gość diary8
nie płaci się na wstępie,są próbki,ale nie zawsze. Dostajesz ok 15%-20 % ceny z zamówinia.np jeśli twoi konsultanci zamawiają coś za 100 zł.. to ty masz zysk z tego 20 zł.

Gość ewaczek
HEJ! a co jezeli zostane konsultantką a nie bede robiła zadnych zamowien lub kwota moich zamowien nie przekroczy jakiejs minimalnej kwoty (o ile taka jest) i jezeli mi sie nie spodoba i bede chciała zrezygnowac to czy poniose jakies koszty? Jestem z mazur

Gość KONSSSSSSSSSSULTANTKA
osobiscie tego nie polecam jestem konsultantka.Ale zrezygnowałam tz. nie składam zamowien! Nie opłaca sie trzeba miec zamowienie na minimum 150 zł zeby nie płacic za przesyłke.Wogole beznadziejne sa te kosmetyki

Gość 1928
nie placisz nic na wstepie. Mozesz robic zakupy z jaka kwota chcesz ale jezeli twoja suma nie przekroczy 150 zlotych to placisz za przesylke 10 zlotych, teraz to chyba zmniejszyla sie do 7 zlotych, nie musisz skladac zamowien regularnie tylko jak ci pasuje. Jezeli nie masz kolo siebie duzo konsultantek to warto zostac konsultantka. Jezeli twoje zakupu osiagna sume 150 wzwyz to dostajesz 25% z tego i za to mozesz kupic sobie kosmetyki.. sa tez fajne programy motywujace.. ja osobiscie jestem i jestem bardzo zadowolona bo mam mase dobrych kosmetykow za darmo ;)

Gość Kikkirikki
Pracowałam kiedyś - pakowałam cienie do powiek pod Krakowem dla Avonu i takie same dla firmy Wibo czy jakoś tak - ten sam produkt w rożnych opakowaniach. Żenada

TEZ CI NIE POLECAM AVONU TE KOSMETYLI NIE SA DOBRE, ZELE DO KAPANIA SA GODNE POLECENIA, ORIFLAME SA BARDZO DOBRE ALE JESLI CHODZI O ZAROBKI W FM GROUP TO PRZEBIJA INNE FIRMY,