Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kupczaczeq

Cała prawda o brzydkich kobietach

Polecane posty

Gość jołmeen
grube to tylko pierogi i makaron by jadly

Gość jołmeen
i wafle z śledziami

Gość Tygrysiczka_ldz
\"Zależy kto ma jaki cel w życiu. Moim celem jest sześliwe i ciekawe życie. Taka kobieta sprawiałaby że nie czuł bym sie szczesliwy. wyglad, kasa tworza jedna wielka spojnosc o nazwie atrakcyjnosc i taki gosciu wie co jest wart i na pewno nie bedzie sobie psul zycia z pasztetem, ludzie patrzmy na wszystko realistycznie\" Do kupczaczeq: To teraz posłuchaj mnie jesli nie szkoda Ci poswiecic chwilke uwagi na kogos kto ma Ci cos do powiedzenia :) No wiec zaczynajac od Twojego celu w życiu to ciekawe życie i szczescie nie jest gwarancją w wykonaniu przepięknej kobiety :) Nie ona by sprawiła że czułbyś sie szczesliwy tylko jej rodzice bo Twoim szczesciem bylaby jej uroda :) A po drugie jesli chodzi o kase i wyglad co nazywasz atrakcyjnoscia to uwierz mi ze bardziej atrakcyjna dla kobiety bedzie Twoja kasa niz uroda :) Bo i tak sie zmienisz z biegiem lat a kase w portfelu miec bedzie :)))) Po trzecie: atrakcyjnosc to rzecz gustu :) uwierz mi ze mowi sie ze kobieta wysoka i super szczupla to juz luksus :) a g***** prawda :) bo teraz facet patrzy na to by kobieta miala czym oddychac i na czym siedziec :))) po czwarte: jestem przekonana ze facet wybierze dziewczyne ktora bedzie miala 5 kg nadwagi i sliczna promieniejaca buzie ktora bedzie sprawiala ze patrzac na nia bedzie chcialo mu sie zyc niz dziewczyne z figura modelki o okropnym ponurym ryjku :))) Po piate: jedni wola blondynki inni brunetki wiec nie mow mi ze jedna jest ladna a druga brzydka bo gdy facet nie lubi brunetek to nie wiadomo jaka ladna i tak wybierze ta nizsza w rankingu blondynke bo bedzie miala dla niego to cos :)) po szuste: mam wiele kolezanek o figurze modelki naprawde przyjemnych z buzi ktore sa caly czas same poniewaz nie ma faceta ktory by na nie spojrzal... I wielu kolegow mowi im ze przydaloby sie im z 5-6 kg ddatkowo bo wygladaja jak wieszaki, a po drugie maja dosc ich ciaglych \"diet\" i ton makijazu na twarzy by stwarzac pozory atrakcyjniejszej :) po siodme: nie to co ladne tylko to co sie komu podoba :) bo ja sama uwazam sie za brzydala a faceci szaleja za mna :)) koledzy mojego faceta wrecz mu mowia ze dziwia mu sie ze puszcza mnie gdziekolwiek co stalo sie powodem jego zazdrosci a gdy wychodze do klubu udaje lessbijke by dali mi spokoj!!! A JA SAMA NIE UWAZAM SIE ZA OSOBE ATRAKCYJNA!!!!!! Z A P A M I E T A J N I E M A L U D Z I I D E A L N Y C H Jedna osoba bedzie wg Ciebie okropna a dla innego bedzie wyrazem piekna!!! Ryrus swieta racja :) zgadzam sie z Toba w 100% :) Jołmen uwierz mi ze niekoniecznie trzeba dużo jesc by wiecej wazyc! Przykladem jest moja kolezanka ktora je jak ptaszek a ma nadmiar kg. Wiec nie klasyfikuj ludzi po wygladzie!!!

Gość kupczaczeq
"Po trzecie: atrakcyjnosc to rzecz gustu uwierz mi ze mowi sie ze kobieta wysoka i super szczupla to juz luksus a g***** prawda bo teraz facet patrzy na to by kobieta miala czym oddychac i na czym siedziec po czwarte: jestem przekonana ze facet wybierze dziewczyne ktora bedzie miala 5 kg nadwagi i sliczna promieniejaca buzie ktora bedzie sprawiala ze patrzac na nia bedzie chcialo mu sie zyc niz dziewczyne z figura modelki o okropnym ponurym ryjku " to zle jestes przekonana bo przyzwoity facet nie wezmie brzydkiej kobiety, po prost nie jest frajerem. w ogole skad mozesz wiedziec kogo kto wybierze jak nie jestes mezczyzna ? zyj dalej zludnym swiatopogladem

kupczaczeq CHLOPIE CO TY GADASZ!!! CIEKAWE JAKI TY JESTES SKORO SIEDZISZ TUTAJ I SIE WYMADRZASZ ZAMIAST ZASPAKAJAC SWOJA SUPER DUPE BUEHEHEHEHE ;)

Gość ależ oczywiście
Kupa ma niesamowicie wysokie mniemanie o sobie jak widać! A pewna jestem, że nieuzasadnione. Na wyżyny intelektualne trudno mu się wspiąć, za wartości uznaje kasę tudzież jakże ulotną i relatywną 'atrakcyjność', a do tego zamyka ludzkie zachowania w bardzo płytkich schematach typu: przystojny - ładna, gruba - nieudacznik "zyjący we własnym świecie, narzuconym im przez to nasze społeczeństwo." Jednym słowem: kiepsko, kupo! Żebyś jeszcze tę swą marną teorię potrafił przedstawić w atrakcyjny;) dla odbiorców sposób. Niezwykle prosto postrzegasz świat i ludzi, bo sam prosty jesteś. " Kobieta ładna to taka, która ma ładną twarz" . Ładną? Jaka twarz jest ładna? Wystarczą proporcje powiadasz. A co z kolorem oczu, cerą czy mimiką? Mówiąc, że ktoś jest ładny, wtedy kiedy jest ładny, sam sobie zaprzeczasz, bo ładna osoba może być ładna tylko wg ciebie. Ładnym jest się nie w każdym momencie i nie wg każdego. Przykładów jest wiele. Gdzie ich szukać? W życiu kolego. Poobserwuj, popatrz, przemyśl i wróc tu z nowym świeżym i zdrowym podejściem do drugiego człowieka.

Gość kupczaczeq
pewnie wyzywajcie mnie i do tego zajadajcie sobie kielbaske z majonezem :-P na pewno wszystko bedzie dobrze

Gość kupczaczeq
jecie ?

heheheh :) dajmy spokoj :) niech on uwaza siebie za przystojniaka ktorego uszczesliwi dziewczyna z piekna buzia i cudowna figura :)) pozostaje nam tylko mu tego zyczyc :)))) Ladna buzia ;P ale zeby nie takie jak powinna miec wiec NIECH SIE NIE USMIECHA :) heheheh :)) brawo ;)

Gość szkolenia
rsjdfjtgjtgjtyytjyy