Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Naprawdę dziwny dylemat

Pytanie do kobiet z dużym biustem! Czy zdażyło wam się używać tego atrybutu

Polecane posty

przy podrywaniu facetów? Czy celowo podkreślałyście swoje walory przez zakładanie obcisłych czy wydekoltowanych bluzek? Ja mam 21 lat, jestem posiadaczką 75D i wierzcie lub nie, ale z facetami jakiś większych kontaktów, związków jeszcze nie miałam. A ostatnio pojawił się w moim otoczeniu super facet, i choć zarzekałam się że nigdy tego robić nie będę, to chciałabym zwrócić jego uwagę również swoim wyglądem...proszę o radę.

Gość ZIELONA KROLICZKA
ja nie mam wielkiego biustu a jak np.mam ochote troche pokusic faceta to push-up i bluzeczka z dekoltem zawsze idzie w ruch:classic_cool:

Gość FNHGMKYOK7GL.
zrob tak;) tylko w granicach dobrego smaku. ja biustu duzego nie mam, ale chcialam zeby trener zwrocil na mnie uwage. zawsze chodzilam w dresie, dlugich spodniach a ze mam ladne nogi to przyszlam raz w krociutkich spodenkach (bylo lato) od razu jego zachowanie sie zmienilo :D serio. potem nawet gdy bylam w dresie to zagadywal :P

Gość 80E
Dziewczyno, dekolt stosowny do sytuacji i uśmiech na twarzy... Sam biust to mało- dodaj odpowiednią oprawę i facet Twój.. Jeśli chodzi o ten nasz atrybut to mężczyźni są prości ( bez urazy dla żadnego)...

Gość FNHGMKYOK7GL.
czasem zeby facet zauwazyl cos wiecej trzeba jakiegos wabiku;)

Ja właśnie sobie zawsze obiecywałam, że nie będę podrywać facetów na biust, bo jaki to ma sens. Chciałam żeby widzieli we mnie coś więcej niż duże piersi. Ale ten facet mi się tak strasznie podoba, dobrze nam się ze sobą rozmawia, a gdy widuje jak koleżanki potrafią przyciągać do siebie facetów odpowiednio, nawet czasem przesadnio, eksponując wszystkie zalety, to się zastanawiam czy ten jeden raz też tego nie zrobić...

Gość FNHGMKYOK7GL.
chodzi o to ze czasem wystarczy jakas zmiana zeby cos zauwazyc. np kolezanki-macie jakas w pracy czy na studiach, taka zwykla. jak ktoregos dnia przyjdzie od fryzjera z super fryzurka od razu zwraca uwage i myslcie sobie "ale laska". albo jesli ktos chodzi na sportowo ubrany, a nagle przyjdzie w sukience z golymi plecami. robi wrazenie

Gość FNHGMKYOK7GL.
jeszcze ostatnio zrobilam taki wabik. pracuje jako grafik i jak cos robie na kompie to czesto kolega (przystojny i wolny ;) ) podchodzi i staje za moim fotelem i patrzy co robie. zawsze nosze rozpuszczone wlosy, to ostatnio spielam i ubralam koszulke z dekoltem-lodka, tak ze mialam odslonieta szyje, kark i troche ramion. mysle, ze zrobilo wrazenie;) a nawet jesli nie to czulam siew ten dzien bardzo seksowna:P

Okej, dziękuję za wszystkie rady :-)