Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Czy trzeba od pierwszego dnia???????????????????

Polecane posty

No własnie, coś sie stanie jesli zacznę brać tabletki od 3 dnia okresu a nie od pierwszego?????

Gość Kozisina
Otóż moja droga.. nic;) Z ta maleńką różnicą- że wtedy ochrona zacznie działać po tygodniu a nie od razu.. Więc pierwszy tdzień trzeba zabezpieczac się inaczej- gumka itp.:) Tylko nie zaczynaj pozniej jak 5 dzień! Powodzenia:) (mimo to.. najlepiej zacząć pierwszego):)

oki :) dziekuję, wziełam dzisiaj w 3 dzień okresu, to przez ile dni od dzis musze sie dodatkowo zabezpieczac????

Gość Mrrruu
Zdania sa podzielone- jedno mówią tydzień inni cały cykl.. Hmm ja chyba zdecydowałabym się na cały cykl:) Ale Twój wybór Słonko:))

podobno tydzien, ale przerwazliwiona jestem i pewnie caly czas bym sie dodatkowo zabezpiczala ;) swoja, droga, nie szkoda Ci tego miesiaca? czemu nie bralas pierwszego dnia okresu?

No to zdecyduję sie na cały cykl, jestem mamą 3 dzieci także nie ma mowy o ryzykowaniu ;)

Tu nie ma zdań podzielonych, ulotka jest jedna i do niej należy się stosować.zdania można mieć podzielone co do tego czy lubi się pączki, czy nie.Możesz się oczywiście zabezpieczać cały cykl, Twój wybór ale zabezpieczona będziesz już po siódmej tabletce.

ngLka-ja czytalm ostanio na jakiejs stronce, nie pamietam juz gdzie i wlasnie gin sie wypowadal, ze blety z mala dawka hormonow np novynett e czy harmonet jezli sa brane nie od poczatku cyklu to lepiej sie zabazpieczac caly czas

Na stronach różne rzeczy można znaleźć, takie te np, że owulacja przypada zawsze 14 dc (kompletna bzdura), czy, że onanizm powoduje porost włosów na rękach :-)Ulotka jest po to, by z niej korzystać, odpowiedzialność za treść bierze Producent, wypuszczenie ulotki na rynek nie odbywa się bez kontroli lekarskiej, więc... radzę korzystać z ulotki a nie ze stron internetowych. na których zawartość nie jest ściśle kontrolowana przez grupę lekarską.

Ja biorę Cilest

Gość Mrrruu
Ulotka- jedna. Wypowiedzi ginów- duużo. A prawda jak zawsze gdzieś po środku:)

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
up