Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mój slub

ciocia-prezent-mój ślub

Polecane posty

Gość mój slub

pomóżcie mi proszę przekonać ciocię, żeby przyszła na mój ślub. to siostra mojej Mamy i od zawsze była mi bardzo bliska tym bardziej, że jestem młodsza od niej tylko o 13 lat! Nie wyobrażam sobie, żeby jej nie było, a Ona mówi, że nie ma teraz pieniędzy i że bardzo głupio jej będzie przyjść bez prezentu. Ja jej mówię, że to ona i jej dzieci są dla mnie ważne a nie prezent. Już nie wiem jak ją przekonać!!! pomóżcie proszę

Gość wnerwiona dziś jestem
powiedz jeszcze raz, ze prezentu nie musi przynosić, a jak się będzie upierała, to powiedz, że moze ci go dac później, za rok, za 3, za 10, kiedy bedzie chciała

Gość cześć Myrevin
powiedz ze potrzebujesz jej pomocy. Ze jest Ci niezbedna przy czyms na slubie. Jej bedzie milo ze Ci pomoze i nie bedzie jej glupio, a Tobie ze przyszla.

Gość cześć Myrevin
* a Tobie bedzie milo ze przyszla mialo byc

Gość prosze panstwa mamy
poze popros mame o pomoc

Gość mój slub
dziękuję bardzo! wykorzystam obie opcje :-) mam nadzieję, że któraś poskutkuje :-) może ktoś jeszcze mi podpowie w razie komplikacji ;-)

Gość mój slub
Mama już interweniowała :-) ale ciocia ciągle się upiera, że tak nie może zrobić, że ona sama będzie się fatalnie czuła jak przyjdzie bez prezentu czy kasy! Strasznie mi przykro i boję się, że jednak nie przyjdzie, bo jest uparta i mówi bardzo przekonująco :-(

Gość cześć Myrevin
jedna z moich koleżanek też nie miała kasy i zaproponowała że w związku z tym zaprojektuje zaproszenia ślubne i to był jakby prezent ;)

Gość Tak to juz jest
To pow Cioci, ze da prezent jak bedzie mogla-jak ktos to wczesniej zaproponowal-wiec nie musi sie czuc zle bo nie dala-da ale kiedy indziej-ta opcja mi sie podoba:)

a ja bym powiedziała, żeby przyniosła mi na szczęście grosik albo złotówkę w kopercie. i nikt nie zajarzy, że koperta jest pusta, tylko ja ona i mój narzeczony będziemy o tym wiedzieć. I nikt się nie dowie, o tym ile tam było pieniędzy. Ciebie już wstydzić się nie musi, końcu o tym, że ciocia nie ma kasy już wiesz. Powiedz, że rozumiesz jej skrępowanie, ale obecność cioci na tym ślubie jest niemal obowiązkowa, bo jest dla Ciebie baaaaardzo ważną osobą :-)