Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

co jesc w ciazy gdy jest sie caly czas glodnym...

Polecane posty

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

odzywiam sie wartosciowo ale ostatnio przez 2 tyg przytylam 3 kg jestem w 26 tyg moje pytanie to co jesc aby nie przytyc za duzo a ma sie wilczy apetyt...

Gość dokładnie tak
rodzialam w sierpniu, mialam wilczy apetyt, ale przytylam tylko 11 kg, jadlam duzo arbuzów, pilam muszynianke, na wieczor robilam sobie czesto kaszki BoboVita takie dla niemowlat mleczno-ryzowe, sa syte, smaczne, zdrowe i nie maja duzo kalorii, poza tym duzo surowek, ktore zagryzalam miedzy posilkami, pomidory z cebulka i smietanka jogurtowa, czasem zielone ogorki z sola, kalafior na surowo jak lubisz, pozwalalam sobie na lody owocowe, zwlaszcza takie smietankowa truskawka algidy czy jakos tak:) pozdrawiam:)

Gość gość
no głód w ciąży jest masakryczny..:P czym ja sie ratuje i ratowałam..:-owoce, owoce i jeszcze raz owoce-ostatnio w mega ilościach mrożone truskawki w kubeczku, super smakują i do tego jak sa mocno zmrożone to zjedzenie ich zajmuje ok pół godz;)-deserki Gerbera, takie dla dzieci-jogurty, kefiry-marchewki, kalarepa, rzodkiewki (dobre do chrupania, tez nad tym schodzi)-na wieczor jak mnie mocno złapie to biszkopty albo paluszki, jedna paczka nie wiecej, a zawsze czas i rece zajeteogolnie chodzi o to by oszukiwac żołądek i ciagle cos dziamać, tzw. gra na czas heheheh;););)

Gość gość
i koniecznie w ciagu dnia jeden prawdziwy zdrowy dwudaniowy obiad, bez tego to ani rusz:D

jedz duzzzzo warzyw, codziennie jakis owoc, miesko, ryby raz dziennie i chlebek, ryz,kasze, ziemniaki ale z tym nie przesadzaj. odstaw słodycze ja za duzo ich jadłam i dostalam cukrzycy ciazowej.

Gość gość
Yah9zn6Vl1HaedtC3PHGrH0U