Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iiiiiiiiiiiza

CZy naprawde panowie mysla ze ladne zgrabne wysokie dziewczyny sa glupie?

Polecane posty

Gość iiiiiiiiiiiza

bo wbrew pozorom takim dziewczynom jets ciezko znalezc faceta oni wiaza sie z tymi przecietnymi...dlaczego? ktos mi to wytlumaczy..wiem ze figura uroda itd to nie wszystko ale chyba powinna ulatwiac a w relacjach damsko-meskkich czesto bywa tak ze utrudnia:(

bo oprócz tego,że jest się ładnym,zgrabnym wysokim,trzeba miec coś w głowie.Najwidoczniej niektóre nie mają. ;)

..i niech zgadnę..Ty jesteś taką właśnie pięknością, której nikt nie chce? i nie daje Ci szansy na zaprezentowanie swej osoby, bo mu uroda przeszkadza?

zawsze lepiej sobie tłumaczyć brak powodzenia swoją onieśmielającą innych urodą, a nie brakiem tego 'czegoś":D

Gość iiiiiiiiiiiza
nie! nie jestem zadna pieknoscia:P tylko pytam bo czesto to jest spotykane i sie zast czemu?

Na tym forum sa dwa typy narzekajacych dziewczyn: 1. uwazaja ze nie moga znalesc faceta bo sa brzydkie 2. uwazaja ze nie moga znalesc faceta bo sa zbyt ladne to juz zaczyna byc nudne takie uzalanie sie nad soba.

Gość piekna jestem piekna oh tak
i już się zazdrośnicy odzywają :o myślicie, ze na kafe wchodzą tylko brzydule? zal mi was :o🖐️

do autorki ---> po co pytalas? teraz kazdy dopowiada sobie reszte typu :niech zgadne ty jetses taka pieknoscia\" ludzie nauczcie sie czytac ...przeciez nikt tu czegos takiego nie napisal ... poza tym tylko kretyni uwazaja ze jak ladna to glupia:P

a teraz z niecierpliwością i z wypiekami na twarzy czekam na tak zwane "podszywy":o🖐️

piekna jestem piekna oh tak i już się zazdrośnicy odzywają myślicie, ze na kafe wchodzą tylko brzydule? zal mi was A ja lubie takie prymitywy ograniczone :) Z ładnej miski się nie najesz,jak jestes pusta i zero w mozgu to potem się nie dziwic ze nie leca na was ja jestem ładna,ale problemów takic nie mam. :D

hahah nie zrobilam spacji bo sie spiesze a ty podstaw ortografii nie znasz !! powtorz podstawowke i wroc :P przedstawiac swoje madrosci, ktore niestety sa zalosne

Gość łoj matko i córko...
założycielko Topiku. Przykro mi to stwierdzić, ale Ty najwyraźniej do najmądrzejszych nie należysz. Co za pytanie???????

hahaha latwo jest wytykac innym bledy a samemu usprawiedliwiac sie pospiechem. byc moze byka zrobilam (tez kiedy pisze to pisze szybko), ale skoro juz mi go wytknelas to zwroc sama uwage na to jak piszesz.

Carinio a po czym wnioskujesz, że jestem pusta? :O Dlatego, że powiedziałam, że zazdrośnicy się odezwali? Przecież to są same FAKTY. Ty też się przechwalasz , że jesteś ładna, więc mogłabym to samo powiedzieć o tobie - że jesteś pusta. Ale ja, w przeciwieństwie do ciebie jestem dobrze wychowana i takich rzeczy nie mówię.

Uroda to wogole rzecz wzgledna i to ze ci ktos powie, ze jestes ladna nie znaczy, ze wszyscy musza tak myslec.

myślę, że najlepszym rozwiązaniem jest zostawić autorkę z tym odwiecznym pytaniem sam na sam - to jej bardziej pomoże, bo my oczywiście zazdrośnice skończone nic jej nie pomożemy 🖐️

księżniczko,tak jest :) Myśle,że takie pytanie to użalalnie się? eh jestem taka ładna a nikt mnie nie chce.Why??Bez urazy ale zajeżdza mi to pustotą. ;)

Gość żaaaaaaaal
alojzetta - jak można tłumaczyć swoje błędy pośpiechem, wówczas gdy zrobiło się je DWA razy w tych samych wyrazach?

Gość żaaaaaaaal
alojzetta - pisze się "w ogóle" a nie "wogole" - znowu się spieszyłaś?

piekna jestem piekna oh tak-to byl tylko przykład tego. :) A napisalam,że też jestem ładna ale takich problemów nie mam,własnie po to aby ktoś się nieprzyczepil,że pewno brzydula ze mnie i zazdroszcze :P Zresztą kazdy w necie,w swiecie wirtualnym moze byc piekny :D

Tak, moge wytlumaczyc pospiechem bo gdy pisze to pisze szybko i zwykle nie patrze sie potem na to co naskrobalam. przyznaje, robie byki, rowniez dlatego, ze nie mieszkam w polsce i pisze po polsku jedynie na forum.

Może niektórzy faceci tak myślą,bo może takich pięknych czy też ladnych kobiet się boją. :> :P

do autorki ---> jak facet mysli ze jestes ladna i glupia jednoczesnie to swiadczy o jego nie twojej glupocie i takim kims nie warto sie przejmowac....zwyczajnie nie jest ciebie wart...

Carinio, a kiedy ja wspomniałam, że mam takie problemy? Oświecę Cię - NIE MAM. I nie obchodzi mnie czy jakaś anonimowa analfabetka wierzy w moją urodę ;].

nie mieszkam w polsce i pisze po polsku jedynie na forum. od kiedy Polacy wyjezdzajacy za granice zapominaja po jakims czasie podstaw ortografii ..a moze ty juz jezyka ojczystego zapomnialas???:P a mowic po polsku umiesz? czy tez juz zapominasz :P zalosne

Zasad ortografii nie tyle co zapomnialam co nigdy nie byla to moja mocna strona. Byki sadzilam bedac rowniez w Polsce. Polskiego oczywiscie uzywam (juz sam fakt ze przeciez pisze tu po polsku:))) ale uzywam tylko to co na forum i ewentualnie w rozmowie z rodzina. Na co dzien studiuje na zagranicznej uczelnii i polskiego nie uzywam. A poza tym to tys ty ksiezniczko przyczepila sie do mojej pisowni jak rzep do psiego ogona a sama tez sadzisz byki, tak wiec jak juz tak bardzo chcesz poprawiac moja ortografie to najpierw sama naucz sie pisac poprawnie. Bo jak na razie to sie tylko osmieszasz.