Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukajacapracy..

GODZINY PROBNE W REPORTERZE?? MIAL KTOS?

Polecane posty

Gość szukajacapracy..

Gość szukajacapracy..
jak wygladaly? czy rzeczywiscie to tylko poszukiwanie darmowego pracownika? czego oczekuja itd? co rfobic by przyjeli;)

wiesz co? ja miałam "szkolenie" w innym sklepie. W croppie miałam ;) wyglądało to tak, że dostałam regulamin i standardy do przeczytania i zostałam przydzielona do części męskiej ;) miałam patrzeć jak kolega Adam obsługuje klientów :D w międzyczasie przepytywał mnie z regulaminu i uczył jak zareklamować dany ciuch ;) ogólnie wspominam miło ten dzień :) aczkolwiek nikt do mnie później nie zadzwonił 😭 no troche chetnych było na to stanowisko. zdanie decydujące o przyjeciu kogos miala zapewne szefowa (bardzo nieprzyjemne babsko :O ), ale to pracownicy sklepu pewnie jej swoje typy podawali, bo przecież oni widzieli cały czas jak sie zachowuja Ci na szkoleniu, a szefowa wpadała tylko skontrolować sytuacje. Myslałam, że mam duze szanse na ta prace, bo Ludzie, którzy mnie uczyli byli bardzo mili dla mnie i nawet padały słowa typu : no to nastepne szkolenie to bedzie na kasie juz albo rozkrecisz sie :) takze nie wiem czemu nie zadzwonili 😭 powodzenia ;) 🖐️

Gość szukajacapracy..
dzieki wielkie!!