Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość golf IV

kontrolka w samochodzie-pytanie??

Polecane posty

Gość golf IV

czesc!!zaswiecila mi sie na zolto kontrolka w ksztalcie kola.kolko to jest z jednej i z drugiej strony otoczone przerywanymi kreskami.czy ktos moglby mi pomoc i napisac co ta kontrolka oznacza. dziekuje i pozdrawiam

Gość bartlomiej
musisz napompowac kolo zgodnie ze wskazaniem deski rozdzielczej, mialem golfa IV i bylo podobnie ...

Gość golf IV
znaczy sie trzeba sprawdzic cisnienie w oponach?kontrolka zapalila sie wczoraj i moj facet myslal ze moze kolo sie przebilo ale twierdzi ze wszystko jest ok.no dobra dziekuje za rade wniosek taki ze trzeba jechac na stacje benzynowa:)pozdrawiam

Gość bartlomiej
sa jakies czujniki zwiazane z cisnieniem powietrza, tak mi sie wydaje, niech sprobuje napompowac tak jak trzeba, zeby bylo cisnienia odpowiednio jak fabryka przewiduje i niech zobaczy czy sie nadal pali... wiem ze u mnie w golfie cos z tym bylo, tylko ze ja juz na sprzedaz szykowalem i klienta sie oszukalo i sprzedalem i dla mnie to sie moze nawet pierdolic juz caly

Gość golf XX
aha, i jeszcze jedno jebac golfy w kaposko

Gość golf IV
aha no dobra to zobaczymy.dziekuje

Gość golf IV
hmm podowiadywalam sie na innych forach i mi powiedzieli ze to klocki.czy ktos jeszcze moze sie na ten temat wypowiedziec??

Gość golf IV
Może to sygnał, że powinnam własnie postawić klocka ? Pewnie czujniki w fotelu wyczuwają, że mi sie własnie zachciało....

Gość Karolex
Czytając takie fora człowiek sie uśmieje:D Koledze który by dopompował do koła powietrza to my już podziękujemy. Ta kontrolk aoznacza niski stan okładzin na klockach hamulcowych i czas je wymienić na nowe. Pozdrawiam