Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natkaaaa

Do STUDENTÓW!! pomocy

Polecane posty

Gość natkaaaa

Czy niezaliczony egzamin (ndst) liczy sie do sredniej jako 1 czy 2?? jak jest u Was? prosze dopowiedzcie

U mnie liczyl się dopiero ten zaliczony ale pomniejszony o ileś tam w zależności od tego w którym terminie zostal zaliczony.. Jakoś to tak dziwnie bylo

I u nas oceny z egzaminów, zaliczeń, ćwiczeń i laborek liczylo się inaczej wg jakiegoś wzoru...

Gość natkaaaa
och nie, tak to u mnie nie ma na pewno. Wiem ze liczy sie ndst z niezaliczonego i ocene na jaka sie poprawi. To ndst podobno liczone jest jako 2, ale nie mam pewnosci. Studiuje na UG. Nie wie nikt?

Gość podejrzewam...
że jako 2. Zresztą to chyba bez znaczenia bo (przynajmniej u mnie) dwója dyskwalifikuje Cię z wyścigu o stypendium etc.

Gość hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
oczuwiscie ze jako 2 na studiach oceny sa od 2 do 5

dlaczego nie zapytasz na uczelni? ale prawdopodobnie dodaje się dwie oceny i wyciąga się średnią. jeśli chodzi ci o stypendium to u mnie na uczelnie otrzymanie 2 od razu dyskwalifikuje.

i na pewno jest to dwója, bo jedynek na uczelni nie dają. Skala jest od 2 do 5. Oceny z egzaminu liczone są inaczej niż z zaliczeń.

Gość natkaaaa
spytam na uczelni jutro, ale chcialam miec jakas nadzieje juz. A 2 z egzaminu na szczescie nie dyskwalifikuje w ubieganiu sie o stypendium na UG.

to pewnie będzie to średnia z sumy ocen. Ale z zaliczeń inaczej tę średnią wyciągają i jak się okazuje każda uczelnia działa na innych zasadach, więc najlepiej dopytać w dziekanacie. Fajnie masz, skoro dwója nie przeszkadza w otrzymaniu stypendium ;-)

Gość natkaaaa
:) no fajnie fajnie, ale tak jak juz mowilam obie oceny licza sie do sredniej dwoja i ocena na ktora sie poprawilo, wiec trzeba miec bardzo dobre oceny z pozostalych egzaminow. A i u nas do sredniej licza sie tylko egzaminy, bez ocen z cwiczen.

Gość zuzia lalka nieduza****
a jak to jest ze srednia na dyplomie? liczy się do sredniej dwója czy ocena poprawiona a może srednia tych ocen? załóżmy, ze ktoś miał 2 i poprawił na 3 to na dyplom mu wpiszą 2,5? przeciez nie ma takiej oceny!