Malinka- 0 Napisano Czerwiec 16, 2008 Czy któraś z Was będzie ze mną wlaczyła o płaski brzuch? Potrzebuje kogos zkim będę się wspierała:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malinka- 0 Napisano Czerwiec 16, 2008 Brak chętnych? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amy_xx 0 Napisano Czerwiec 16, 2008 Mogę ja się przyłączyć :) Zapraszam na mój topic http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3770874&start=30. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malinka- 0 Napisano Czerwiec 16, 2008 Nie moge otworzyc tego linka:-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość karmazynek Napisano Czerwiec 16, 2008 hej. ja od jutra zaczynam codzienna dawke porannych brzuszkow . a jesli sie ociepli na dworku to i bieganie w parku od 8 rano pol godzinki. do sierpnia musze sie troche wyrobic :) a wogole to mam 5 kg do zrzucenia :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kropla życia 0 Napisano Czerwiec 16, 2008 ja nigdy nie bede miec plaskiego brzucha- figura jablko:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malinka- 0 Napisano Czerwiec 16, 2008 Hmm ja od 5 dni robie takie fajne cwiczonka:-) Dam Ci link: http://www.stylistka.pl/zdrowie/fitness-i-forma/zegnaj-brzuszku Zauważyłam nawet ze mam nieco twardszy brzuch.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malinka- 0 Napisano Czerwiec 16, 2008 A ja mam taka kuleczke:-) haha. Musze miec plaski. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kropla życia 0 Napisano Czerwiec 16, 2008 ja bym chciala troszke sie go pozbyc, buegam i robie abs codziennie, moze po wakacjach beda wieksze efekty.. cierpliwie czekac:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kropla życia 0 Napisano Czerwiec 16, 2008 o jakie fajne cwiczonka:) anarzie zostane przy absie, ale jak mnie juz nie bedzie meczyl, to bede go robila na rozgrzewke, a potem bede robila twoje cwiczenia:) mysle, ze za 2-3 tyg regularnego codziennego cwiczenia abs bede juz robic go swobodnie bez meczarni:) a co z a6w? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malinka- 0 Napisano Czerwiec 16, 2008 a6w troche pozniej po tych moich cwiczonkach. To jest dosc ciezkie tak jak i abs... Jak tamte powyzsze nie pomoga to przejde na a6w... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość karmazynek Napisano Czerwiec 16, 2008 malinka mowisz ze masz kuleczke ale podejrzewam ze masz jedrny mimo to brzuszek. a ja mam straszny cellul :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość karmazynek Napisano Czerwiec 16, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kropla życia 0 Napisano Czerwiec 16, 2008 a ja jablko i wszystko mi idzie w brzuch, boje sie, ze nawet jak bede cwiczyc to niewiele to zmieni, ale nie poddaje sie i bede cwiczyc.. jesli zobacze po miesiacu efekty choc minimalne nie poddam sie!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malinka- 0 Napisano Czerwiec 16, 2008 Nio mam twrdy brzuch... ale co ztego jak jest wypukly. Kroplo deszczu! Moja siostra ma tez taka figure, ale jak cwiczyla i przeszla na diete to baardzo schudla, miala ladny plaski brzuch. Jednak teraz urodzila dziecko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kropla życia 0 Napisano Czerwiec 17, 2008 ja ci dam deszczu! życia!:D wiem, ze wszystko da sie osiagnac:) bede walczyc nie odpuszcze, chce wreszcie bez skrepowania ubrac zwykła bluzke:/ no tak a jakies cwiczenia na biust, bo mam spory, a nie chce zeby byl obwisly:/ macie cos sprawdzonego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malinka- 0 Napisano Czerwiec 17, 2008 Sorry:-) Mala pomylka. Wczoraj bylam nieco zmeczona, stad moja skleroza i roztargnienie:-P haha. Jak poszukam jakies cwiczonka na biust to wkleje tutaj linka. W sumie musze dolozyc do tych swoich cwiczen jakies na biust zeby czasem nie ucierpial na moim odchudzaniu:-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kropla życia 0 Napisano Czerwiec 17, 2008 no trzeba zadbac trzeba:) kolo 15 ide pobiegac:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malinka- 0 Napisano Czerwiec 17, 2008 A sama biegasz czy masz kogos do towarzystwa? Hmm ja bym tez pobiegala tylko nie mam z kim. Moj facet ciezko pracuje i on by sie nie zgodzil ze mna biegac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kropla życia 0 Napisano Czerwiec 17, 2008 sama:P ale dzisiaj ponad godzibe szybki marsz zamiast biegu:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malinka- 0 Napisano Czerwiec 17, 2008 Ech! Ja cwicze wieczorem. Od jutra zaczne jeszcze skakac na skakance. Kupie sobie i posmigam nieco:-) Mam nadzieje ze wkoncu osiagniemy nasz cel:-) a potem bikini i na plaze:-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kropla życia 0 Napisano Czerwiec 17, 2008 oj ja mysle, ze w stroju bede czuc sie dobrze dopiero na przyszle wakacje bo mojego brzucha nie da sie zlikwidoeac w ciagu miesiaca:) tak z 4-5 miechow minie zanim zaniknie mysle:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Adorinka Napisano Czerwiec 17, 2008 Hej Odchudzajki!:) przyłanczam sie do Was w walce z brzuchem i powiem Wam,ze u mnie zauważam juz ,ze sie zmniejsza.....bo ograniczam jedzenie nieco -lato nadchodzi ,wiec trzeba trzeba. Pozdrawiam Was wszystkie :] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kropla życia 0 Napisano Czerwiec 17, 2008 dziewczyny- wzielo mnie i poszlam pobiegac 15 minutek:) heh smiesznie wygladalam bo ludzie poubierani w spodenki i t-shirty do biegania:) a ja zeby sie spocic maksymalnie ubralam najgrubsza bluze i dres i heja:) dalam czadu i jestem cala mokra:) dzisiaj jeszcze standardowa eria na brzuch i koniec:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malinka- 0 Napisano Czerwiec 18, 2008 Hej Dziewczynki! Oto ciwczenia na ładne cycuszki:-P :-P http://wdziek.info/cwiczenia_na_ladny_biust.html Ech a ja mam dzis kryzys bo ubralam bikini i objerzalam sie w lustrze... Masakra! Mam taka kulke... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kropla życia 0 Napisano Czerwiec 18, 2008 dzieki kochana.. ja nawet sie nie ubieram, bo moj brzuch jak firanka faluje:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość witaminkaa Napisano Czerwiec 19, 2008 ale masz jedrna kulke malinka wiec dont panic. jak by to jedrne nie bylo tylko takie jaies z cellulem to bys sie mogla martwic. takie moje zdanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość plaska decha uda dwa Napisano Czerwiec 19, 2008 ja od zawsze mam plaski brzuch jedyny problem tkwi w tym ze tyje gdzie indziej ale brzuch mam plaski jak deska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość liuyuydtfy Napisano Czerwiec 19, 2008 tez bym chciala miec plaski brzuch,ale niestety nigdy nie mialam nie jestem gruba mam 162cm i 54kg ale mam brzuszek i boczki ;((( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ajlll 0 Napisano Czerwiec 19, 2008 To i ja się przyłącze. ja akurat na brzuszek stosuję ćwiczenia z callaneticsu. kładę się, uginam nogi, unoszę tułów odrywając łopatki od podłogi, prostuję ręce nad ziemią i balansuję lekkimi ruchami w przód i w tył i tak 100 razy, a potem znów 100 razy tyle że z uniesionymi nogami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach