Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość effy

odkryłam świetny błyszczyk!!!

Polecane posty

Gość effy

hej:) dziś odkryłam świetny błyszczyk:) jest ich kilka rodzajó do wyboru! wszystkie mają fantastyczne kolorki, są transparentne, ale pozostawiają lekki kolorwy połysk. w zależności od upodobań mają mniejsze i większe opalizujące drobinki. ja na przykład nienawidzę kiedy błyszczyk skleja mi usta i jast jaki 'obślizgły' , a te są rewelacyjne. nie sklejają, dodają młodzieńczego looku. świetnie pachną i smakują, a ja uwielbiam jak błyszczyk ma delikatny smak, a ten taki ma. [wtedy nic tylko nakładać i zlizywać, nakładać i zlizywać] ale najleszpe jest to , że w ich skład wchodzą substancje odżywcze, takie jak witamina E, odpowiedzialna za dobry wygląd skóry i olejek z orzeszków macadamia- jedna z najlepszych naturalnych substancji odżywczych i nawilżających pod słońcem:) dostałam ich 6. i teraz każdy smakuję, akurat ja mam wszystkie o smaku grapefruitowym, ale są chyba jeszcze inne. [bardzo chciałąbym truskawkowy, ale te prawdziwe mam na stoliku i się nimi objadam] no i najważniejsze info...skąd i za ile. zdziwicie się:) bo to jest polska firma dokłądniej pochodzi z Krakowa i nazywa się HEAN a błyszczyki na ich stronie są po ...5 zł!!! szkoda tylko, że z uaktualnianiem strony są trochę na bakier, bo często mają nowości, tylko nie afiszują się tym... no właśnie...a jakością kolorowych kosmetyków czy lakierów nie ustępują Inglotowi. no...to tyle. chciałam się pochwalić, bo jestem zadowolona. pozdrawiam!

Gość effy
oczywiście że nie:) regularnie kupuję ich kosmetyki. mam o tyle dobrze, że mieszkam niedaleko i odbieram je bezpośrednio z fabryki i labolatorium. po prostu do tej pory nie korzystałam z ich błszczyków a okazały się fantastyczne. skusiłam się po ich opisie przez producenta i mojej siostry, która się nimi zachwyciła:)

Gość a mają oni jakąś
stronę internetową?? Nie słyszałam nigdy o tej firmie

Gość a mają oni jakąś
ok, juz znalazlam :)

Gość oo pamietamm
jak jakies 2 ? lata temu albo nawet i lepiej kupilam pomadke tejze firmy!! Naprawde byla baardzo dobra i w miare tania. Jakis czas pozniej chcialam znowu nabyc pomadke tego Heana niestety nigdzie nie moglam dostac! i pomyslalam sobie, ze byc moze splajtowali . Tak wiec dzieki autorko, ze mi przypomnialas:)

Gość effy
a swoją drogą to może Wy znacie jakieś inne fajne mazidełka do ust, które oprócz ładnego wyglądu mają jeszcze w sobie substancje odżywcze i witaminy? ja cały czas zastanawiam się nad carmexem...podobno jest rewelacyjny...czy ten wiśniowy ma smak czy tylko zapach?

Gość mozesz dodac wody albo wrzu
hahahaha niezla reklama :D

"ale najleszpe jest to , że w ich skład wchodzą substancje odżywcze, takie jak witamina E, odpowiedzialna za dobry wygląd skóry i olejek z orzeszków macadamia- jedna z najlepszych naturalnych substancji odżywczych i nawilżających pod słońcem" :D

Gość 23Karolina
uzywam WIBO blyszczyk JUICY KISS taki lekko fioletowy w opakowaniu, ale na ustach wtapia się we wlasny koloryt --- nie skleja ust, dlugo się utrzymuje, pachnie winogronami i lekko połyskuje polecam ale skuszę się chyba na tego Heana

Gość 23Karolina
no niestety kayka jestem inna osobą...choć mozna by bylo tak pomysleć, poprostu chcę sie upewnić czy to te blyszczyki, zakodować wizualnie

Gość autorka stara się jak może
żeby brzmieć naturalnie ale troche jej to nie wychodzi. Śmieszna reklama. Aż tak źle z tą firmą ? Dzięki. Ja sie nie skuszę.

Gość ale jesteście tępe
tak, ta sama dziewczyna by z pewnościa zachwalala najpierw jedną firmę , a potem zupelnie inną...pomyslcie czasem troszkę !!!

zachwala jedna a potem druga bo zoabczyla ze ktos sie kapnal ze to reklama:P

Gość ale jesteście tępe
zatrważająco tępe myslenie...zal zal ściska serce..

Gość effy
ekhem, chciałabym coś wyjaśnić:) tak wiem, wyglądało to jak marketing szeptany. zapewniam Was, że nie pracuję i nie płacą mi za reklamę, mimo że rzeczywiście mogliby;] mieszkam prawie po sąsiedzku i chętnie bym chodziła do takiej bezstresowej pracy [i mogłabym non stop obcować z kosmetycznymi nowinkami] a błyszczyki są po prostu wg mnie dobre. tyle [bo zastanawiam sięco by było, gdybym powiedziała o innych produktach;p ] a odnośnie samego marketingu szeptanego... to każda z nas, jak tylko chwali się, że stosowała coś skutecznego, to uprawai takową reklamę, a do tego jak podeśle jeszcze komuś link do produktu, to będzie jeszcze marketing wirusowy. aha...jeszcze jedno. ja funkcjonuję pod jednym nickiem. nie mam ochoty ani czasu na sztuczny tłum. teorei spiskowe, które tu się zaczęły pojawiać, są interesujące, ale tylko pod względem psychologicznym. ktoś chce się poddać badaniom?

Gość effy
do 23Karolina, a czy te błyszczyki Wibo mają smak czy tylko zapach tych winogronek? no i co z odżywianiem ust, nie wysuszają?