Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdradzi na bank

nie pojmuję zachowania mężczyzn

Polecane posty

Gość zdradzi na bank

mają swoje rodziny, dzieci, żony i dom, a jednak zawsze szukają kogoś na boku, a jak nie szukają to próbują podrywać wiecznie podrywać, żonka służy do wynieś, przynieś, pozamiataj a na boku pachnąca , młoda kochanica. ciągle dostajemy z koleżanką propozycje od takich podtatusiałych podrywaczy, trąbią jak jadą samochodem, co uważam za szczyt chamstwa, proponują w miejscach publicznych spotkania na kawkę, puszczają oczko, zaczepiają, a mają swoje życie rodzinne

Gość Kobietka Skarpetka
to tak jest u starzejących się facetów. wierzą że jak im się uda zdobyć młódkę, to będzie dowód że jeszcze są pełnosprawnymi samcami :P no i przed sobą i przed starymi kolegami też udowodnią męskość :-p

Gość ofe rma
co za bzdury. facet całe życie podrywal laski i jakoś im się to podobało a teraz jak robi to samo to nagle wielkie oburzenie i dorabianie idiotycznych teorii. co wy myślicie że da się ot tak, jednym naciśnięciem pstryczka zmienić zachowanie człowieka, że minie jakieś magiczne 30 czy 35 lat a on nagle przestanie puszczać oczka itd. "to tak jest u starzejących się facetów." a u młodych tak nie jest?

Gość close
Skoro chcecie, zeby facet umial podrywac, bo nie spotkacie sie z kims, kto nie umie, to chyba nie myslicie, ze facet nagle przestanie podrywac inne kobiety?

Gość close
a, oferma juz to napisal :P

oni nie rozumieją samych siebie.Ja staram się być bardzo wyrozumiała i tolerancyjna ale mnie już po mało chce szlag trafić.Byłam zdradzana a teraz niedawno dostałam \"propozycję\" przez zajętego faceta.Po cholerę mam szukać chłopaka czy męża wiedząc że któregoś dnia i tak przyprawi mi rogi

Gość a wy nie rozumiecie
same siebie i na kazdym kroku zaprzeczacie same sobie. Mowicie jedno, robicie drugie, itd.

Gość .........ooo
"a znacie takie powiedzenie ze pies nie wezmie jak suka nie da ?" zagada taki ... zaprosi na kawke, potem drinka, skrzetnie skrywa obraczke - nie myslcie zonki, ze tak od razu mowi ze jst zonaty .... sa pocalunki .... czlowiek sie przywiazuje ... on ujawnia czemu nie moze sie spotykac tak zcesto jakby mlodka chciala i ..... mamy przepisa na romans

" zdradzi na bank mają swoje rodziny, dzieci, żony i dom, a jednak zawsze szukają kogoś na boku, a jak nie szukają to próbują podrywać wiecznie podrywać, żonka służy do wynieś, przynieś, pozamiataj a na boku pachnąca , młoda kochanica. ciągle dostajemy z koleżanką propozycje od takich podtatusiałych podrywaczy, trąbią jak jadą samochodem, co uważam za szczyt chamstwa, proponują w miejscach publicznych spotkania na kawkę, puszczają oczko, zaczepiają, a mają swoje życie rodzinne " Może wyjaśnisz co ja mam z tym wspólnego !!!!!

Gość marchewkowedredy
o matko no przeciez zdradza sie jak sie jest nieszczesliwym w zwiazku, jak to cale zycie rodzinne jest do dupy i nie potrafi sie go naprawiac o ja ale problem XD

Gość wykladowca
Wszyscy faceci to swinie a wszystkie kobiety sa wyrachowane. Nie ma w tym swiecie miejsca na milosc...

Gość Inne płcie
Taaaaaaaaaa, kobiecie coraz częściej wystarcza jej własny paluszek...