Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Agniecha...

CZUJE ZE WYGRAMY!!

Polecane posty

Gość KIBOLKA
🖐️ 🖐️ 🖐️ 🖐️ 🖐️ 🖐️ 🖐️ 🖐️ 🖐️ 🖐️ 🖐️ 🖐️ 🖐️ 🖐️ 🖐️ 🖐️ 🖐️ 🖐️ 🖐️ 🖐️ 🖐️ 🖐️ 🖐️ 🖐️ 🖐️ 🖐️ 🖐️ 🖐️ 🖐️ 🖐️ 🖐️ 🖐️ 🖐️ 🖐️ 🖐️ 🖐️ 🖐️ 🖐️ 🖐️ 🖐️ 🖐️ 🖐️ 🖐️ 🖐️ 🖐️ 🖐️ chłopcy wracają ... :D

:-D 22:19 CIEKAWSKY (ciekawsky.33@o2.pl) Juz teraz moge wam powiedziec,A NIE MOWILEM???!!!! 22:20 Ciekwsky Tobie juz podziekujem 22:21 leonik1 (budzikgda@wp.pl) póki co powiem Ci SPIE**ALAJ 22:33 CIEKAWSKY (ciekawsky.33@o2.pl) LEON ciemniaku zachowuj sie 22:37 CIEKAWSKY (ciekawsky.33@o2.pl) Jak moze taka Chorwacja po wojnie i innych sprawach uzbierac 11 chlopa do kopania pilki? A My co? Kurrrwa gowno,te szmaty nawet do orania pola sie nie nadaja!! BORUC JESTES THE BEST reszta na pole 22:38 Ciekwsky Tobie juz podziekujem wypie**alaj! 22:40 leonik1 (budzikgda@wp.pl) CIEKAWSKY - nic do Ciebie nie mam ale WYPIE**ALAJ 22:40 CIEKAWSKY (ciekawsky.33@o2.pl) sam wypierrdalaj,po chooj miec nadzieje,od 30 lat wszystko zgory wiadomo 22:42 CIEKAWSKY (ciekawsky.33@o2.pl) trzeba byc realista i tyle 22:42 ŻONA CO UWIELBIA SEX Polacy nic wam qrwa nie stałoooooooooooooooooooo Tylko Chorwaty Bez Ciebie noc straciła smak nie ma sensu cały świat... Jeśli nie przyjdziesz...zniknę i...już nie będzie mnie... 22:43 CIEKAWSKY (ciekawsky.33@o2.pl) Nawet Rumuni co pare lat temu blagali ogrosz w PL lepiej graja. To jest kurrwa MASAKRA!!!!

A ja ich rozumiem.....nigdy w zyciu nie ogladałam football-u a teraz mnie wzielo jak nie wiem co, nawet bardziej przezywalam niz jak KROLOWIE:classic_cool: dali ciała z LA Lakers:P:P

teraz ich pewnie beda wszyscy gnoic:O ale przeciez oni dobrze nawet grali tylko im troche nie wyszlo:O badz co badz nastepnym razem bedzie 1 miejsce:)

Tez uwazam, ze dobrze grali:) Najłatwiej to siedziec przed tv i krytykowac, a tych komentatorow to bym wywalila na pysk, bo przynudzali jak stare baby na bazarze:P:P