Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdy bolą zęby

coś na bolący ząb

Polecane posty

Gość gdy bolą zęby

potrzebuje pilnie pomocy, a nie mogę sobie przypomnieć. pamietam ze mialam kiedys taka sytuacje ze mialam mala dziurke w zebie,ale niestety chcialam poczekac na mojego dentyste ktory wyjechal wtedy notabene na 2 tygodnie wakacji.. i jakos zaczal mnie zabek bolec. Mama wlozyla mi wtedy do tego zeba jakas tabletke i bardzo mi to pomogl, tak ze przetrwalam tak az do powrotu mojego lekarza.. Cyz wie ktos co to za tabletka?

Gość Uczuciowa 25
tabletki nie znam ale wiem, ze pomaga rzucie goździków, rozgryź i wsadź sobie rozdziabany goździk na ząb...

Gość gdy bolą zęby
wiem ze to nie byla jakas specjalna tabletka do zebow, tylko jakas taka "normalna":)

Gość nie bój się dentysty
i daruj se ściemy o urlopie, sama siebie oszukujesz, a u dentysty w dzisiejszych czasach nic nie boli, lecz zęby :)

Gość tylko gozdziki
popieram- gozdzik, gozdzik i jeszcze raz gozdzik!! mi pomogl niewyobrazalnie:) polecam. Zasnij z nim w buzi, spokojnie nic sie nie stanie.

Gość no co wy dziewczyny
czy was powaliło? na ból to tylko dentysta, a nie jakieś czary mary. nawiasem mówiąc do dentysty chodzi się co pół roku i wtedy nic nie boli.

Gość gdy bolą zęby
wybacz,ale ta sytuacja ktora opisalam wydarzyla sie kiedys.. w chwili obecnej nie mam sznas isc do dentysty z paru przyczyn i musze przeczekac tez cos kolo 2, 3 tygodni.. roznie w zyciu bywa, ciesze sie ze Wy nei macie takich problemow:)

Gość gdy bolą zęby
sprobuje tych gozdzikow, dzieki za rady:) jakby ktos sobie cos jeszcze przypomnial, bede bardzo wdzieczna

Gość sibi
myślę że ta tabletka była albo polopiryna albo aspiryna,działanie przeciwbólowe jeśli masz obsłoniety korzeń to własnie działa,ale w najbliższym czasie zostaje dentysta ale to wiesz

Gość pyralginium
pomaga

Gość niebieskoooooookaa22
Solpadeine musująca- najszybciej działa, moze byc w tabl. lub kaps. ewentualnei Antidol tabl. ketonal jak masz w domu to mozesz, ale tak dorąźnie ewentualnie Ibum i innego Ibupromy