Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość deperatka

problem z microsoft world2007

Polecane posty

Gość deperatka

Witam mam powazny problem, posiadam Microsoft world 2007 w ktorym aktualnie pisze prace dyplomową, musze ja przesłac promotorowi ale niestety on ma starszą wersje worlda i moj plik mu sie nie otwiera!! co mam robic? porsze o pomoc!!

Gość deperatka
up

Gość haakkae
word a nie "world",kretynko

Gość haakkae
i pozniej takie debile jak Ty koncza studia :o rany boskie ,to jest microsoft word,or slowa"slowo-word" a nie"swiat".Jaka Ty jestes pusta.

Gość deperatka
Ludzie napisało mi sie tak przez przypadek!! czysty blad! jezeli nie jestes w stanie mi pomoc to sie nie wypowiadaj

Gość ech MS word 2007...
naciskasz F12 (taki przycisk na gorze klawiatury) i wyskakuje Ci okienko \"zapisz jako\" ... na dole tego okienka masz rozwijane menu... bedziesz miala napis \"dokument programu word\"... to rozwijasz to menu i zaznaczasz \"dokument programu word 97-2003\" (to jest trzecia mozliwosc do wyboru)... potem sie musisz zgodzic na wyskakujacy komunikat, ze nie wszystko moze dzialac i dokument zapisany a\'la *.doc :) a co nie dziala w starej wersji, to nie wiem... na pewno nie mozna edytowac rownan i wstawiac rownan (matematycznych)... co jeszcze nie mam pojecia, wiec lepiej pisz sobie w nowej wersji, a w starej zapisuj tylko na wypadek potrzeby wyslania... pozdrawiam

Gość deperatka
Dziękuje dobry człowieku

Gość nie sądzę żeby tylko w
faktycznie 2007 otwiera się gdzie indziej jako ...robaczki. Rada powyżej jest bardzo dobra

Gość pozdro6OO
no rozpizdzacie mnie borowiki jebane, laska o cos pyta nie umiecie odpowiedziec t osie prujecie za literówke.

Gość ech MS word 2007...
bo sama do tego dochodzilam calkiem niedawno :D musialam przeniesc dokument z jednego komputera na drugi, na ktorym mam starego office'a i... przez pierwszy moment zastanawialam sie, ile mam juz wirusow na kompie, skoro nawet pliku worda mi nie chce czytac, a dopiero potem zauwazylam to malutkie x przy rozszerzeniu :) prosze bardzo i powodzenia :)

Gość haakkae
to nie byla literowka,bo zrobila ja dwa raz,teraz sie broi kretynka,ktora nie wie jak sie program nazywa ,po drugie ,litera "l" nie jest obok"r",wiec literowka to nie mogla byc idiotka:D :D heehehhehehehehehehhe "world" hahahahhahaha