Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rozne przemyslenia

CZY SA TU PIEKNE, KTORE MAJA POCZUCIE NIESPELNIENIA?

Polecane posty

CZY sa tu dziewczyny, ktorym natura nie poskapila urody ani rozumu, ale maja jednoczesnie poczucie \"ze moglyby wykorzystac urode\" w biznesie/showbiznesie robiac np kariere j.alby czy tez a.jolie albo modelki, jednak nie wiedza jak to zrobic, badz tez zycie nie daje im takich mozliwosci? B.prosze bez docinkow i wypowiedzi \"solariowo-tipsowych\" panienek. Zakladajac ten topik mialam na mysli wyksztalcone, inteligentne i naturalnie piekne dziewczyny, ktora maja w glebi pewien niedosyt....sa tu takie?

Gość bzzzzzyk
jestem :) melduje sie...ale czy odrobina ironii mnie wyklucza?

Gość wyksztalcone
wow :D teraz kazdy debil konczy studia, takze nikomu tym nie zaimponujesz

Gość bzzzzzyk
ale ze kto?! do mnie to bylo?

Gość bzzzzzyk
ale tu nikt nie pisal o studiach!! Ło matko...schizofrenia?

Gość bzzzzzyk
o kurde...a jednak ;p ale i tak czuje sie zobowiazana wniesc swoj wklad w ten topic i sprawic aby a)zaistnial na kafe b)mial najwiecej wpisow c)nie nudzilo mi sie na chacie ;]

ktos napisal pod nikiem wyksztalcone..heheh ale czego zadna sie nie wypowie-musza tu byc takie osoby! na kafe jest tyle problemow, ze nawet do glowy by mi nie przyszlo, a nie ma tu pieknych co marza o karierze??? ;);) ;P:P

Gość bzzzzzyk
ja jestem...niestety moja kariera wiaze sie na razie z edukacja wiec jakiekolwiek plany ida w odstawke...ale moze za 3 lata bede masowac polska reprezentacje siatkarzy?! :D Moje cele i ambicje, otoz to!

Gość suellen
Sa piekne,madre i z "polska" natura, czyli takie ktorym od dziecka sie wmawia ze "zle" jest myslec i mowic o sobie dobrze,maja zatem kompleksy bo to nie rozmiar zero,albo nie dyplom magistra ,albo zawsze im...nam czegos brak,kto siew tu przyzna bez narazania na szykany i drwiny ze jest z siebie dumny,czuje sie dobrze w swoim ciele i tylko chwilami czegos brak....jakas targa nami tesknota

Gość bzzzzzyk
ja mam na razie rozmiar 40/38 wiec do 0 jeszcze troche...ale RUSZAM sie ;p a poza tym czuje sie skrepowana w sytuacji sam na sam z chlopakiem bo bylam wychowana ze chlopcy to zlo..i w ogole moja mama miala nieciekawe doswiadczenia z facetami (rozwiodla sie z tata jak mialam 3 lata) i teraz mi odbija palma...wszyscy mowia mi ze jestem ladna ale ja mam kompleksy! Zawsze bylam troszke puszysta ale w zeszle wakacje wzielam sie za siebie i mialam niezla sylwetke, czulam sie bardziej pewna siebie co zaowocowalo nowymi kontaktami i bardziej osmielilam sie w stosunku do facetow...ale coz, przyszla zima, pare kilosow wrocilo a pewnosc siebie odeszla! Ja chyba potrzebuje psychologa ;/

Gość piekna blondi ze hehe
Ja jestem piekna. Moglam wykorzystac moja slicznosc i zostac zona Brada Pitta ale niestety musze meczyc sie jako osiedlowa sprzedawczyni warzyw:))