Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piotrek..

mam doła nie wiem która wybrać

Polecane posty

W wieku 21latpoznalem kobiete ona miała 19lat miała na imie Karolina ale ona mine zdradzala z facetem żonatym którego znala jeszcze wczesniej przedemna przyznala sie do zdrady wybaczyłem jej ale pozniej do tego wracalismy przy pierwszej klotni bylem chorobliwie zazdrosny o nia zaczela sie sprawdzanie jej i takie tam wkoncu rozstalismy sie znalazlem sobie inna teraz mam 28lat i zawsze kiedy mi nie wyszlo z poprzenimi partnerkami zawsze wracałem do niej a ona musiała wysluchiwac moich porazek z kobietami ostatni zwiazek no jeszcze trwa do dzis ale nie wiem czy to juz nie bedzie koniec bo zdradzalem w tym zwiazku z ta pierwsza kobietą jakos nigdy sie nie moglismy rozstac i zapomniec o sobie raz na zawsze bo ta kobieta ostatnia Beata z ktora jeszcze jestem nie kreci mnie tak bardzo w lozku ma male piersi i mała inciatywa z jej strony jest cichutka zamknieta w sobie ma syndrom DDA ale nic z tym nie robi jest dobra kobieta ale niestety porazka z jej zamknietoscia nie mam z nia o czy zbytnio rozmawiac ,zaczelem szukac dalej swojej partnerki trafila mi sie partia 9lat mlodsza pociagala mnie ale tylko seks z nia byla mistrzynia ale nic dziwnego jesli dawala dupy czesto miala 18 lat a bogate strasznie zycie erotyczne ,chciałem ja zmieniac ale rozsadek mi mowil cos inne go ze to bez sensu nawet jej dobra przyjaciolka powiedzial mi w tajemnicy ze zasluguje na lepsza kobiete bo ona nie ma mnie jako jedynego i nagle powiedziala ze zna mojego znajomego ale nie chciala powiedzic kto to okazalo sie ze to brat mojej dziewczyny poznal ja tylko raz i prawde wyszla na jaw mialem pozamiatane jaki ten swiat maly bo to spore odleglosci byly wybaczyla mi Beata ale ja sam nie wiem czy ja tak naprawde chce wracac wiem ze do tej malolaty nie wroce bo nie zaufam jej a ta kobieta jest dobra ale brakuje jej takiej otwarosci wygadania jest wciaz ta pierwsza kobieta która na mnie czeka tyle lat czekal az sie sam wykonczylem tylko tam tez jest kiepska atmosfera w domu ona z matka nie gada ja nawet wchodzac do domu mowiac dzien dobry nikt mi nie odpowiada tak do konca to tej Beaty nie kocham tylko rozsadnie myslac jest dobra kandydatka na zone ale strasznie cicha a ta PIERWSZACOS DO NIE DALEJ CHYBA CZUJE JESLI jesli gdzies wyjedzie chce ja dalej kontrolowac to jest chore ale to moze tak ze kiedys była ze mna nie wporzadku

Gość lecz sie czlowieku hehehhee

czy jest sens byc z kims kogo sie nie kocha tylko bedac z kims dla rozsadku bo to dobra kobieta ale nie kocham jej a tez sie boje samotnosci mam juz 28lat

Gość rozanne
a mówiłeś tej dziewczynie że jej nie kochasz? ile z nią jesteś? jeśli jesteś z nią tylko dlatego ze nie chcesz być sam to daj jej spokój, niech sobie dziewczyna znajdzie mężczyznę który ją szczerze pokocha bo wtedy będzie szczęśliwa...

tak wspominalem ze nie jest tak jak bym chcial i tak jak by ona chciala ,3lata z nia jestem a moze leci na moja kase

wróce chyba do tej pierwzej musze podjac jakas w koncu decyzie jakie to trudne lecz musze z kim spedze reszte życia

Gość rozanne
a skąd wiesz że będziesz mógł wrócić do tej byłej? powiedziała Ci to? dziwię Ci się - chcesz zamienić dobrą dziewczynę na inną która Cię zdradzała... czyli musisz mieć na uwadze że będzie zdradzała nadal, nie ma co - niezły z Ciebie gość :o i Twoje podejście - MUSZĘ z kimś być przez resztę życia Dziwny jesteś!!!

Lepiej niech zmieni "dobrą" dziewczynę na tą, która zdradza, bo inaczej "dobra" dziewczyna będzie zdradzana i po co jej to?

Piotrek..jak nie kochasz tej dziewczyny, to nie powinieneś się znią wiązać. Zmarnujesz jej życie. Jeżeli ona jest DDA, to może nie mieć dość siły, by walczyć o swoje szczęście. Ty powinieneś podjąć rozsądne i odpowiedzialne decyzje odnośnie waszego związku. Szkoda, że ona nic z tym swoim syndromem DDA nie robi. Czy tam gdzie mieszkacie są jakieś grupy wsparcia?