Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość straszn aszkoda

szkoda Boruca

Polecane posty

Gość straszn aszkoda

naprawde tak sie staral ale co tu sie starac jak tylko on sam gra:(

Gość jak by grał sam to
każdy mecz przegrali byśmy 30 : 0 :O

Gość kaloszowaaaaa
Boruc jest zajebisty:) i do tego jaki przystojna mmmmm :) sie rzolpynekalm... ciekawe jaki jest w lozku... hihi

Gość ja mam 160 cm
mi też go żal. Fajny i mądry chłopak.

Gość no i to dowód jak sukces
dodaje atrakcyjności w oczach kobiet. Jeżeli byłby palaczem w osiedlowej kotłowni to żadnej nie było by go żal ani żadna nie chciała by go w łóżku

Gość ja mam 160 cm
powiedział co wiedział. jest naprawdę dobrym bramkarzem, nikt chyba nie zaprzeczy. Gdyby nie on to by nam wrąbali z 5:0. A nasza reprezentacja wygrałaby w konkursie męskiej brzydoty...:p

Gość no i to dowód jak sukces
a ty nie umiesz czytać :P

Gość ja mam 160 cm
:D :D :D chyba tak :D :D :D przepraszam :D

ale strasznie szkoda koledzy z druzyny zafundowali mu darmowa promocje :p czasem w meczu gdzie non stop atakuja bramke latwiej jest sie pokazac, niz gdy masz 1 sytuacje, puszczasz bramke, przy ktorejna dobra sprawe i tak nei miales za wiele do powiedzenia, a beda cie za nia winic, bo to jedyna sytuacja jaka mial przeciwnik jasne ze zaprezentowal wielkie umiejetnosci, ale o lepszej reklamie nie mogl marzyc ;) a on przy 4 wpuszczonych bramkach jest najlepszym bramkarzem turnieju

Gość Damaged Lady
"no i to dowód jak sukces dodaje atrakcyjności w oczach kobiet. Jeżeli byłby palaczem w osiedlowej kotłowni to żadnej nie było by go żal ani żadna nie chciała by go w łóżku" Pfff...też mi coś:classic_cool: Ja , na ten przykład, poleciałabym na Boruca nawet jakby sprzedawał chińskie skarpetki z uciskającymi ściągaczami na targu ,:classic_cool: Wcale nie musiałaby być bohaterem narodowym - wystarczy, że jest taaaaki czarujący i nieśmiały:classic_cool:))🖐️ :D p.s. tez mi go żal:( Biedaczek, jaki był smutny i przybity w wywiadzie po meczu😭 nie zasłużył na to😭 😭 przytuliłabym go do cycuszka😭 :P

Gość Damaged Lady
Chciałam jeszcze nadmienić, że w nagrodę za te pięknie obronione akcje zrobiłabym mu loda wszech czasów- aż by kwiczał z radości. :classic_cool: Na to z pewnością zasłużył:classic_cool:🖐️

Gość Damaged Lady
Chciałam jeszcze nadmienić, że w nagrodę za te pięknie obronione akcje zrobiłabym mu loda wszech czasów- aż by kwiczał z radości. Na to z pewnością zasłużył " Podszywe! 😠 Chociaż nie powiem, żebym się z tym podszywem nie zgadzała :classic_cool:🖐️:D Amant wszech czasów - a to ciekawe, że można być atrakcyjniejszym od Boruca tylko dlatego, że jest się prawiczkiem... haha:D Imponująca wiara w siebie, doprawdy:classic_cool:🖐️ Juz jestem Twoją wielbicielką🖐️

o króla Artura się nie martwcie,chłopak pokazał co umie,a jest jednym z najlepszych bramkarzy,do tego w świetnej formie.Przegrana Polaków wcale mu nie zaszkodzi,mam nadzieję,że przejdzie wreszcie do klubu,który bedzie potrafił go docenić i nie posadzi na ławce rezerwowych.

Gość urzędowa
"mam nadzieję,że przejdzie wreszcie do klubu,który bedzie potrafił go docenić i nie posadzi na ławce rezerwowych" w celitiku to go chyba doceniaja i to bardzo, ławy tez nie grzeje, właściwie to można powiedzieć, że ten klub go "wylansował" no tylko liga trochę słaba