Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość perliczek

dziewczyny co lubicie

Polecane posty

pewnego razu na plaży poszliśmy się razem kąpać , oczywiście po wcześniejszym opalaniu się no i jej ciałko tak na mnie podziałało że najzwyczajniej w świecie poprostu mi stanął , więc poszliśmy się kąpać no i w wodzie jakieś przytulanki , ocieranie , w końcu moja babeczka wsunęła mi rękę w kąpielówki i dalikatnie zaczęła mi ugniatać kutasa ale pochwili wyjęła go i zaczęła mi walić ręką w wodzie obróciłem ją do siebie próbowałem w nią wejść unosząc jedną jej nogę do góry ale nie udało się , za dużo ludzi i w ogóle , więc zaproponowałem jej żebyśmy poszli na wydmy , zgodziłą się odrazu , poszliśmy , stanęła po drzewem tyłem do mnie wypięła pupkę a ja wszedłem w nią całym moim człónkiem trzymałem za biodra i powoli ale rytmicznie i równiutko wchodziłem w nią całym moim kutasem po chwili naśliniłem lekko jej pupke i wsadziłem jej kutasa wyżej najpierw samą główkę i tak stałem a ona ruszała lekko pupką do przodu i do tyłu coraz głębiej aż w końcu wsadziłem w jej pupe całego , calutkiego ależ uczucie , ciasno , ucisk na kutasie dosłownie myśłałem że spuszcze się juą po kilku ruchach w jej pupe ale szybko zwolniłem pomasowałem ręką jej cipke i po chwili znowu wjechałęm w jej dupeczkę ale tera równocześnie zacząłem wkładać paluszka w jej cipke , była w siudmym niebie a ja już po chwili wyskoczyłem z niej i całą spermę wyładowałem na jej pupie , miałe całą w mojej spermie ściekała jej środkiem pupki aż na cipkę którą dalej masowałęm ręką i wkłądałem jej paluszka gdy moja sperma doleciała wrezcie do jej cipki w tej samej chwili targnęy nią dreszcze i ona eksplodowała , po dobrej chwili odpoczynku chusteczkami jednorazowymi wytarłem jej cipke ale pupka została taka oblana spermą ubraliśmy się i poszliśmy się jeszcze raz wykąpać , było super jak sobie przypomnę to odrazu mi staje . Złota a jak z Twoją fotką , acha a skąd wogóle jesteś ? oczywiście jeżeli nie jest to tajemnicą , ja jestem z Gdańska , czekam na Ciebie pa

a Wiesz co mi się marzy , zresztą już rozmawiałem z moją babeczką o tym ale się nie zgodziła , otóż marzy mi się sex z nią w miejscu publicznym ale takim typowym jak kino i to nie takie zwykłe kino otółż jest w Warszawie takie kino specjalne nazywa się Bizariusz , przychodzi sporo ludzi ale w większości faceci , ja byłem już w tym kinie jadąć do Lublina zajechałem tam spędziłęm tam 4 godz było super ,najpierw usiadłem sobie wygodnie było chyba z pięciu facetów , ( są tam trzy sale tematyczne najważniejsze że dla odmiennych jest oddzielna ) i po chwili zorientowałem się że każdy z nich walił sobie konia , no to po dłuższej chwili rozpięłem rozporek wyjełem członka na wierzch no i też zaczęłem sobie dogadzać ręką po takiej godzinnej zabawie podeszła dziewczyna z chłopakiem i zapytała czy tu obok jest wolne zamurowało mnie ja z kutasem stojącym na wierzchu a dziewczyna się pyta czy mogą usiąść obok , zasłoniłem członka ręką i tak siedziałem ale po chwili wzięłem rękę na bok i mój kutas prezentował się w całej okazałości a dziewczyna która siedziała obok mnie mówi że usiedli koło mnie ponieważ reszta to jakieś stare dziady , więc zapytałem czy nie będzie im przeszkadzało jak będę się zadowalał ręką , powiedziała że mogę sobie spokojnie robić ręką no więc zacząłem się onanizowaća oni sobie siedzieli obok po chwili zobaczyłem że ten chłopak także zaczął sobie walić ręką a ona spoglądała raz na mnie raz na swojego chłopaka po czym zaczęłą sama masować ręką kutasa jej chłopaka , patrzę a ona się na chyla i zaczyna robić mu loda nieśmiało najpierw niechcąco otarłem ręką o jej tyłek bo wypięla lekko w moją stronę nie zareagowała więc zacząłem ją głaskać po tyłku a drugą ręką waliłem sobie po chwili ona podniosłą mini do góry i usiadła na swoim chłopaku , zaczęłą go ujeżdżać potem zmienili pozycje , potem znowu , po dłuższym takim bzykanku ona ukłęknęllllllła przed nim a on siedział i zaczęłą mu ciągnąć po dłuższej chwili zapytała czy chciałbym się na nią spuścić , zatkało mnie ale powiedziałem że tak i zorientowałem się że chętnych wokoło było już kilku więc kazała mi stanąć obok staną jej chłopak i powiedziała że mamy spuścić się na jej twarz więc zaczęliśmy walić i po chwili ja pierwszy strzeliłem na jej buzie i w trakcie wytrysku próbowałem włożyć jej do buzi ale nie pozwoliła a zaraz spuścił się jej chłopak też na bużke ale jemu jeszcze zaczęła obciągać , jeden jedyny raz przeżyłem taką przygodę ale powiem ci że było super ale moja nie chce się na to zgodzić oczywiście nie mówiłem jej że tam byłem tylko że czytałem w necie

z tego co czytałem o tym miejscu to nie zdziwiłbym się gdyby nie była to dziewczyna tylko transwestyta :)

nie to akurat była dziewczyna ale też czytałem o tym miejscu i transi są w innej sali także spoko

Złota a Ty zarobiona , znowu papieżyska ha ha ha nic tylko obowiązki ? a co z przyjemnościami - co z sexem !!!!!!!! odezwij sie to chociaż tutaj poklikamy

ja niedługo muszę zniknąć na chwilkę ale jak będziesz to daj znać

Gość zota
jestem ale tez nie na dlugo:( roboty niestety bardzo duzo a czasu za malo:( dzien jest za krotki!! pisalam ci skad jestem! nie pamietasz? jestem z zielonej gory wiec kawal drogi z gdanska!

to wyzej to ja manolo24 :) tylko literke zjadlam:P

Złota sorki racja napisałaś z Z.G wybacz starość nie radość chyba potrzebuje lecytynke ha ha ha a jak fotka ? znowu masz dużo roboty - szkoda , to dzisiaj niepoklikamy niestety , a ja akurat teraz przyjechałem a tu wpis Twój ha ha ha , odezwiesz się ?

nie mam fotki dzisiaj:( nie zdazylam taka jestesm zabiegana 😭 juz mam dosc i chce isc na dluuuugi urlop:)

wczoraj mielismy bardzo romantyczny wieczor... moj facet dostal awans dlugo oczekiwany a ja... hmmm mialam bardzo wazna istotna w naszym zyciu wiadomosc do przekazania i postanowialam przygotowac romantyczna kolacje przy swiecach. byla kolacja wino swiece:) zjedlismy delikatna kolacje napilismy sie wina porozmawialismy i ... do dziela:) wino podzilaalo na mojego faceta byl rozanielony wiadomosciami na ten dzien i bardzo szczesliwy a do tego lekko wypity z humorem i bardzo najarany:) wlaczyl muzyke nasza ulubiona piosenke i porwal mnie do tanca, zaczelismy tanczyc przytuleni bardzo mocno do siebie Misiek zaczal mnie doyukac piescic zaczal rozpinac bluzeczke calowac po piersiach sciagnal staniczek i wzial bardzo mocno sutka w usta przygryzal a drugiego sciskal, sciagnal spodenki jego reka powedrowala do moich skromnych stringow zaczelam robic to samo-od koszulki po slipki :) szaczelam calowac go po calym torsie i chodzilam coraz nizej i nizej i nizej.... chwycilam jego czlonka i bardzo gleboko wsadzilam sobie w gardlo, az jeknal z bolu ale to bylo przyjemne:) polozylismy sie na cieolutki dywanik na podlodze i calowalismy sie w pozycji 69 czulam jak mi moje soki ciekna po udach... w koncu usiadlam na jego twardego penisa i ujezdzalam przez chwile gdy powiedial ze dochodzi zeszlam z niego i doprowadzilam do konaca ustami spuscil mi sie na twarz szyje piersi i brzuch cala sperma pociekla po calym ciele... po wszystkim poszlismy razem pod prysznic i masowalismy sie wzajemnie:) bylo.... znowu mokro ale po kapieli poszlismy spac przytuleni do siebie :) az sie rano nie chcialo wstac..............:( :( :(

manolo24 gdzie sie podziewsz?? mam teraz czas a pozniej znowu cos mi wypali i co? :( czekam :) jak ci sie podoba moja historyjka??

Gość karramba87
przybywam, odpowiem na pytania

cześć Złota , jakbym mógł Ciebie olać ( Twoje słowa ) wczoraj miałem nieprzewidzianą sytuacje i nie było mnie cały dzień , miałem z rana bardzo przykre ( tragiczne ) zdarzenie i poprostu nie mogłem być na miejscu , coprawda miałem być itak dopiero od 11 ale z przyczyn odemnie niezależnych wczoraj mnie nie było wcale , ale otym to może dokładniej w @ oczywiście jeżeli będziesz chciała , tak więc mam nadzieje że mnie zrozumiesz i bedziesz pisała ze mną nadal , no to czekam na jakiś odzew z twojej strony , pa

jestem:) nie wiem o co chodzi ale przykro ze cos sie stalo zlego:( ja mam swoje \"humory\" bo tez sie cos wydarzylo ale to raczej pozytywne:) jak bedziesz to daj znac!

Złota znowu mnie nie było ale to związane z dniem wczorajszym , naprawde sorki , teraz jestem dosłownie tylko minutkę odrazu kreślę pare zdań do Ciebie i znikam , jutro jestem od 8 ale nie wiem jak długo , więc daj znać jak bedziesz jutro stałą z czasem ok ? a tymczasem miłego popołódnia dla Ciebie na i namiętnej nocy , buziaczki dl Ciebie , do jutra

dziekuje wzajemnie:) ale co sie stalo manolo24? wystraszyles mnie juz:( przeciez to jest ogolne forum nikt nas tu nie zna wiec pisz moze lepiej sie [poczujesz:) trzymam kciuki zeby sie wszystko jakos dobrze ulozylo:) buziaczki papa

ja jutro jestem praktycznie caly dzien od rana wiec pisz smialo ja bede zagladac na kafe od rana:)

cześć Złota , nie absolutnie się nie przestraszyłem ale mam troszkę urwanie głowy w związku z tym co się stało dwa dni temu ale dobra zostawmy to już . podobała mi się Twoja historyjka , chciałbym zobaczyć Twoją twarz zalaną spermą ale to musi być podniecające , a jak tam fotka ? bo te które mam juz mi nie wystarczają do ........więc przydało by się coś nowego , czekam na Ciebie

Złota gdzie Ty jesteś chyba nie chcesz mnie zostawić ze zdjęciami teraz , już nie mam suchego miejsca na monitorze ha ha ha

Złota jesteś ? jeżeli nie to może jutro przeczytasz a więc wszystkiego dobrego i wspaniałego weekendu i duuuuużżżżżżżoooooooSEXU , pa

cześć Złota , dzisiaj jestem dosłownie tylko minutke ponieważ musiałem wpaść na chwilkę do firmy , ale od Ciebie dalej żadnego odzewu , czyżby to już koniec znajomości ? daj chociaż znac , ja będe dopiero w poniedziałek , pa